Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓάζα: Αναφορές ότι σκοτώθηκε ο ηγέτης της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ

Γάζα: Αναφορές ότι σκοτώθηκε ο ηγέτης της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές κάνουν λόγο για ισραηλινό πλήγμα στην Λωρίδα της Γάζας, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ. Aπό τα τέλη Σεπτεμβρίου ισραηλινά δημοσιεύματα αναφέρονταν στον Σινουάρ ως «επόμενο στόχο» .

Την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που φέρεται να απεικονίζουν τον νεκρό ηγέτη της Χαμάς, με θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι.

Πηγές που επικαλείται η Haaretz δήλωσαν ότι το Ισραήλ βομβάρδισε τους τελευταίους μήνες σήραγγες σε περιοχές όπου εικάζεται ότι κρύβεται ο Σινουάρ, αλλά δεν υπάρχει σαφής ένδειξη ότι έχει πληγεί.

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή εναντίον της Χαμάςκαι της Παλαιστίνιας Ισλαμικής Τζιχάντ σε σχολική μονάδα που λειτουργούσε ως κέντρο διοίκησης και ελέγχου των οργανώσεων στη βόρεια Γάζα.

Κατονομάζονται συνολικά 12 «τρομοκράτες» που ήταν παρόντες και εξουδετερώθηκαν στο σχολείο Αμπού Χασάν, προσθέτοντας ότι συμμετείχαν στην εκτόξευση ρουκετών στο Ισραήλ, καθώς και σε επιθέσεις εναντίον στρατευμάτων.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα