Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔιασκέδασηΨυχαγωγίαΤομ Χάρντι: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στους Peaky Blinders

Τομ Χάρντι: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στους Peaky Blinders

- Advertisement -

Ο Τομ Χάρντι μίλησε για την επερχόμενη ταινία Peaky Blinders με τον Κίλιαν Μέρφι και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο  να είναι και εκείνος μέρος του καστ.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο spin-off του δράματος εποχής του BBC, «Peaky Blinders», ο Χάρντι, μέσω συνέντευξής του στο Sky News, άφησε να εννοηθεί ότι θα εμφανιστεί στην ταινία. «Εκατό τοις εκατό, ο Άλφι θα κάνει σίγουρα μια εμφάνιση, αλλά δεν ξέρω πότε» δήλωσε.

Ο Χάρντι υποδύθηκε τον Άλφι Σόλομονς, τον αρχηγό μιας συμμορίας με έδρα το Κάμντεν Τάουν. Αν και το καστ για την επερχόμενη ταινία δεν έχει ανακοινωθεί, ο δημιουργός, Στίβεν Νάιτεπιβεβαίωσε ότι ο Μέρφι θα είναι ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πριν λίγο καιρό, μέσω Twitter, η ομάδα του Netflix δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σενάριο της ταινίας, τη σκηνοθεσία της οποίας αναλαμβάνει ξανά, ο Τομ Χάρπερ.

«Ο Τόμι Σέλμπι Shelby επιστρέφει. Μια ταινία Peaky Blinders με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι έρχεται στο Netflix» γράφει η ανάρτηση.

Η επιστροφή του Μέρφι ως Τόμι Σέλμπι για την ταινία «Peaky Blinders» δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι ο ηθοποιός έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι ενδιαφέρεται να πρωταγωνιστήσει στο έργο, αρκεί το σενάριο να ήταν αρκετά αξιόλογο.

«Αν υπάρχει περισσότερη ιστορία εκεί, θα ήθελα πολύ να το κάνω. Αλλά πρέπει να είναι σωστή. Ο Στιβ Νάιτ έγραψε 36 ώρες τηλεόρασης, και σταματήσαμε σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είμαι πραγματικά περήφανος για την τελευταία σεζόν. Οπότε, θα πρέπει να αισθάνομαι νόμιμος και δικαιολογημένος για να κάνω περισσότερα» είχε πει ο Μέρφι στο Rolling Stone U.K. πέρυσι σχετικά με την ταινία.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα