Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔιασκέδασηΨυχαγωγίαΑνακάλεσε το τιμητικό πτυχίο στον ράπερ Diddy το πανεπιστήμιο του Χάουαρντ

Ανακάλεσε το τιμητικό πτυχίο στον ράπερ Diddy το πανεπιστήμιο του Χάουαρντ

- Advertisement -

Την ανάκληση του τιμητικού πτυχίου που είχε δοθεί στον ράπερ Diddy, πριν δέκα χρόνια, αποφάσισε η διοίκηση του Πανεπιστημίου Χάουαρντ.

Αιτία της απόφασης αυτής από πλευράς του πανεπιστημίου το οποίο μόλις το περασμένο Φθινόπωρο δέχθηκε δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων από τον Diddy, ήταν η δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει τον γνωστό ράπερ να χτυπά την σύντροφο του.

Λόγω λοιπόν των ενεργειών του Αμερικανού μεγιστάνα της ραπ που ήρθαν πρόσφατα στο φως, το πανεπιστήμιο Χάουαρντ δημοσίευσε ανακοίνωση με την οποία ανακαλεί το τιμητικό πτυχίο που του απονεμήθηκε το 2014. Επίσης διέκοψε ένα πρόγραμμα υποτροφιών με το όνομα του Diddy και επέστρεψε τη δωρεά του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η απόφαση του πανεπιστημίου ήρθε μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο με στοιχεία που δείχνουν ότι επιτίθεται βίαια στην τραγουδίστρια Κάσι, πρώην σύντροφό του.

Το πανεπιστήμιο στην ανακοίνωσή του εξηγεί την απόφασή του να ανακαλέσει το τιμητικό πτυχίο του Diddy επισημαίνοντας ότι «η συμπεριφορά του…είναι θεμελιωδώς ασυμβίβαστη με τις βασικές αξίες και τις πεποιθήσεις του πανεπιστημιακού ιδρύματος και θεωρείται ότι δεν αξίζει πλέον να έχει την υψηλότερη τιμή του ιδρύματος».

«Το πανεπιστήμιο είναι ακλόνητο στην αντίθεσή του σε όλες τις πράξεις διαπροσωπικής βίας» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο Diddy φοίτησε στο Χάουαρντ μόνο για δύο χρόνια.

Νωρίτερα φέτος οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ πραγματοποίησαν έφοδο στα ακίνητά του στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι στο πλαίσιο έρευνας για εμπορία ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση. Ο ράπερ, μουσικός παραγωγός και επιχειρηματίας έχει επανειλημμένα αρνηθεί τους ισχυρισμούς.

cnn.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα