Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔιασκέδασηΨυχαγωγίαΛιούις Καπάλντι: Σπάνια εμφάνιση έναν χρόνο αφότου ανακοίνωσε ότι κάνει διάλειμμα για...

Λιούις Καπάλντι: Σπάνια εμφάνιση έναν χρόνο αφότου ανακοίνωσε ότι κάνει διάλειμμα για λόγους υγείας

- Advertisement -

Ο Λιούις Καπάλντι βρέθηκε στο Γκλαστονμπέρι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, έναν χρόνο μετά τη συγκινητική του εμφάνιση στο ίδιο φεστιβάλ και την ανακοίνωση ότι θα κάνει μια παύση για ένα διάστημα.

Ο 27χρονος τραγουδιστής απόλαυσε τη συναυλία της Ντούα Λίπα, όπου εθεάθη να χορεύει με μερικούς φίλους του.

Μια πηγή δήλωσε στη MailOnline: «Γνώρισε μερικούς φίλους της Ντούα Λίπα και άραξαν μαζί. Έδειχνε να περνάει πολύ καλά, έχοντας τα χέρια του στον αέρα, να τραγουδάει τους στίχους. Μπορούσαμε όλοι να τον ακούσουμε. Αλλά στη συνέχεια έφυγε μετά από μερικά τραγούδια με όλους τους φίλους του».

Αυτή η δημόσια εμφάνιση έρχεται ακριβώς έναν χρόνο αφότου ανέβηκε στην ίδια σκηνή. Σε ένα πολύ συγκινητικό σημείο της εμφάνισής του, ο Σκωτσέζος τραγουδιστής δυσκολευόταν να τραγουδήσει λόγω των συμπτωμάτων από το Σύνδρομο Tourette, από το οποίο πάσχει, αλλά το αφοσιωμένο πλήθος των θαυμαστών του συνέχισε να τραγουδάει το «Someone You Love» στη θέση του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την υπόστηριξή του.

Στη μέση της ερμηνείας, ο Καπάλντι εξομολογήθηκε ότι πάλευε με το Σύνδρομο του Tourette, καθώς είπε ότι η φωνή του είχε «σταματήσει», αφού έβηχε καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα