Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔιασκέδασηΨυχαγωγίαΚωνσταντίνος Μαγκλάρας: Θα επιστρέψει στον «Κατά φαντασίαν ασθενή» μετά την αντικατάστασή του;

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Θα επιστρέψει στον «Κατά φαντασίαν ασθενή» μετά την αντικατάστασή του;

Ο ηθοποιός χρειάστηκε να διακόψει τη συνεργασία του εσπευσμένα για λόγους υγείας.

Η περιοδεία της ξεκαρδιστικής κωμωδίας του Μολιέρου, “Ο κατά φαντασίαν ασθενής” σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια,  ξεκίνησε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης που έδωσε τις πρώτες εξετάσεις του στη κωμωδία το χειμώνα στην παράσταση «Μη σου τύχει» φαίνεται πως πια έχει κατακτήσει και αυτό το είδος θεάτρου,  αν κρίνει κανείς από τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο καλοκαιρινό έργο που πρωταγωνιστεί «Ο κατά φαντασίαν ασθενής».

Την ίδια πορεία μοιάζει να ακολουθεί και ο Νίκος Γκέλια που τολμά πρώτη φορά και  παίζει κωμωδία – σε μια επαγγελματική φάση που στην τηλεόραση έχει ξεχωρίσει μόνο σε δραματικούς ρόλους.

Ο άτυχος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αδιαμφισβήτητα ο Κωνσταντίνος  Μαγκλάρας. Ο ηθοποιός που θα είχε το ρόλο του Κλεάνθη χρειάστηκε να διακόψει επειγόντως για λόγους υγείας τη συμμετοχή του στην παράσταση.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η παραγωγή προχώρησε αναγκαστικά σε αντικατάστασή του από τον ηθοποιό Παναγιώτη Γαβρέλα ο οποίος μάλιστα έκανε πραγματικό άθλο να μάθει το ρόλο σε μόλις τρεις μέρες.

Η παραγωγή με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την αντικαταστάση του ηθοποιού

«Η περιοδεία της ξεκαρδιστικής κωμωδίας του Μολιέρου, “Ο κατά φαντασίαν ασθενής” σε σκηνοθεσία Αιμίλου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, ξεκίνησε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου σ’ ένα κατάμεστο Θέατρο Βράχων.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο ρόλο του Κλεάνθη, εμφανίζεται ο Παναγιώτης Γαβρέλας, που αντικατέστησε τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα για λόγους υγείας.»

Δυστυχώς, η αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα είναι μόνιμη, δεν θα τον δούμε σε κάποιον σταθμό της περιοδείας καθώς δεν του το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας και προέχει η φάση αποθεραπείας η οποία βρίσκεται και η ταχεία ανάρρωσή του.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα