Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔιασκέδασηΨυχαγωγίαΕλένη Καρακάση: Αποχαιρετά τους «Πανθέους» - Περήφανη που ήμουν κομμάτι αυτής της...

Ελένη Καρακάση: Αποχαιρετά τους «Πανθέους» – Περήφανη που ήμουν κομμάτι αυτής της δουλειάς, έγραψε

Η σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι» έφτασε στο τέλος της, με το φινάλε να συγκλονίζει το τηλεοπτικό κοινό.
Ο Κίτσος ξεψυχάει στην αγκαλιά της Μάρμως, η οποία κατέρρευσε. Τελικά, βρίσκει παρηγοριά όμως, στην αγκαλιά της Σεβαστής, την οποία και υποδύθηκε η Ελένη Καρακάση.

Η ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει κι εκείνη μαζί με τους τηλεθεατές τη σειρά, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελένη Καρακάση δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τη σειρά και στη λεζάντα της ανάρτησής της, είπε το δικό της «αντίο», αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για τη συνεργασία τους.

«Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του!!!Αποχαιρετώντας τους Πανθέους του Τάσου Αθανασιάδη και τη Σεβαστή μου που τόσο αγάπησα… Περήφανη που ήμουν κομμάτι αυτής της δουλειάς.Ευχαριστώντας απο την ψυχή μου όσους με επέλεξαν και με βοήθησαν ώστε να είμαι σε αυτή την ιστορική σειρά. Γιάννη Καραγιάννη, ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη τόσα χρόνια. Σπύρο Μιχαλόπουλε, ο έρωτας και ο θαυμασμός κρατάει χρόνια!!! Ευχαριστώ Μιράντα Ροστάντη, ευχαριστώ που με σκέφτεσαι και με εμπιστεύεσαι και με πιστεύεις. Θοδωρή Κοντέ, ευχαριστώ ξέρεις εσύ!!!», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μέλια Κρέιλινγκ εισαι η κόρη που πάντα θα ήθελα να έχω!!!! Συγνώμη που σε ξεχωρίζω, αλλά κυρίως μαζι σου έζησα αυτό το ταξίδι. Με σένα και το γλυκό βασανάκι μου, Αιμίλιο Χειλάκη που φέτος ζούσα μαζί του πιο πολύ από ό,τι με τον άντρα μου!! Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μπροστά και πίσω απο τις κάμερες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Karakasi (@elenikarakasi)

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα