Αρχική Διασκέδαση ''Δύσκολο το πρώτο δίμηνο του ΄21 ''. Η ανησυχητική πρόβλεψη της Άσης...

”Δύσκολο το πρώτο δίμηνο του ΄21 ”. Η ανησυχητική πρόβλεψη της Άσης Μπίλιου

Σύμφωνα με την αστρολόγο, η αρχή του 2021 δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από την χρονιά που μας πέρασε και όπως προβλέπει η Ανοιξη θα είναι δύσκολη. «Για τη χρονιά που φεύγει ο τίτλος είναι “Τα πάντα αλλιώς”.

Και αυτό επειδή ξεκίνησε με μία πολύ δύσκολη όψη, με την οποία ήμασταν όλοι οι αστρολόγοι πολύ ανήσυχοι στο τι θα φέρει, καθώς αυτή η όψη έχει συνδεθεί με πολέμους στο παρελθόν. Τελικά αυτό που ήρθε και το ζούμε ακόμα αποδείχθηκε χειρότερο από πόλεμος. Είναι ένας αόρατος εχθρός, ο οποίος μας κυνηγά. Η χρονιά που ξεκινά δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Δεν πρόκειται να δούμε μεγάλη διαφορά. Ειδικά μέχρι την άνοιξη τα πράγματα θα είναι ζόρικα», είπε η Αση Μπήλιου.

«Γενικότερα, είναι μήνες που θα περιέχουν ένταση, πέρα από το κομμάτι της πανδημίας. Νιώθω ότι θα υπάρχει μεγάλη ένταση στη χρονιά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Και σε πολιτικό επίπεδο, κοινωνικά, γενικότερα, πάμε σε μία περίοδο που θα προκληθούν πολλές κοινωνικές αναταραχές. Αυτήν τη χρονιά έχουμε μεγάλη σύνοδο Δία-Κρόνου. Είναι κάτι που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια κι η επιρροή είναι για τα επόμενα 20 έτη. Αυτήν τη μεγάλη σύνοδο, η οποία θα είναι πολύ κοντά, οι δυο πλανήτες στο παρελθόν την έχουν συνδέσει με το άστρο της Βηθλέεμ. Αυτό δηλαδή που είδαν οι μάγοι κι είπαν ότι γεννιέται ένας βασιλιάς», προσθέτει.
Αση Μπήλιου: Τα ευνοημένα ζώδια του 2021

Ερωτηθείσα για το ποια ζώδια θα είναι πιο ευνοημένα, η Αση Μπήλιου αποκάλυψε: «Για τη χρονιά που έρχεται τα ζώδια που θα είναι πιο ευνοημένα είναι οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Τρίτους βάζω τους Υδροχόους, γιατί καλώς ή κακώς ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που σε αφήνει αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Έχει περιορίσιμους κι ευθύνες, ευνοούνται κι αυτοί, αλλά θα είναι ελάχιστος ο χρόνος που μπορούν να περάσουν ευχάριστα. Δίδυμοι και Ζυγοί, όμως, θα έχουν μια πολύ καλή χρονιά. Γενικά, θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το πρώτο δίμηνο. Και το λέω αυτό, γιατί τότε θα είναι πολλοί πλανήτες σε κόντρα με τον Ουρανό και τον Άρη στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο δίμηνο για την χώρα μας θα είναι αρκετά δύσκολο. Δεν θα ήθελα να το ωραιοποιήσω…».

- Advertisement -
- Advertisement -S-

Stay Connected

32,344ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,630ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,492ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Must Read

- Advertisement -S-
- Advertisement -S-