Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΔιασκέδασηΓυναίκα έπαιζε πιάνο αιωρούμενη στην κοιλάδα των Τεμπών - Τους ''μάγεψε'' όλους

Γυναίκα έπαιζε πιάνο αιωρούμενη στην κοιλάδα των Τεμπών – Τους ”μάγεψε” όλους

.

Aπίστευτο δρώμενο με πιανίστα που έπαιζε αιωρούμενη στην κοιλάδα των Τεμπών

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι επισκέπτες των τεμπών το απόγευμα της Κυριακής όταν μια πιανίστα με το πιάνο της εμφανίστηκε να αιωρείται. Το πιάνο αιωρούταν ανάμεσα στην κοιλάδα των τεμπών κρεμασμένο από τεράστια μπαλόνια δημιουργώντας μια εξωπραγματική ατμόσφαιρα για τα ελληνικά δεδομένα. Το πανέμορφο αυτό θέαμα ήταν μια ιδέα του Σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της Πιανίστριας του μουσείου της Ακρόπολης Έλενας Ξυδιά σε ένα κάλεσμα από τον Δήμαρχο τεμπών Γιώργο Μανώλη με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς της περιοχής.

Μια εθελοντική ομάδα εργάστηκε σχεδιάζοντας αρκετό καιρό το εγχειρημα το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο μια και κανεις δεν το εχει επιχειρήσει στο παρελθόν σε φυσικό τοπίο και σε τόσο μεγάλο ύψος.

Με άψογο τεχνικό σχεδιασμό από τον Βασίλη Μπανταβή προβλέφθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, σε αυτό το παράτολμο εγχειρημα το οποία ηταν απόλυτα ασφαλές τόσο στην φάση προετοιμασίας οσο και στην τελική φάση υλοποίησης.

Nα σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας η Αστυνομία και το εμπορικο επιμελητηριο Λαρισας.

 Διαβάστε Ακόμα