Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Παρέμβαση της ΠΑΕ κατά του αντιδήμαρχου Θεσσαλονίκης που είχε "όνειρο να πέσει ο Άρης στη Β΄Εθνική"

Αντίδραση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στις... αστειότητες όπως λέει του αντιδήμαρχου Ζέρβα με επιστολή προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.Την πρωτοβουλία πήρε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης, ο οποίος φαινόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας περί ορισμένων… αστείων τοποθετήσεων του αντιδήμαρχου, Κωνταντίνου Ζέρβα, σε λύκειο της Θεσσαλονίκης, όπου δήλωσε ότι ευχή του είναι να πέσει ο ΑΡΗΣ στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Στο χθεσινοβραδινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ -μεταξύ άλλων- και με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Ιωάννη Ψηφίδη, αποφασίσθηκε η αποστολή επιστολής προς το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και άλλες αρχές του Δήμου Θεσσαλονίκης με την οποία απαιτείται να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση των σχέσεων του Δήμου με την πολυπληθέστερη ομάδα στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης, αποφασίσθηκε να γίνουν όλες οι ενέργειες, σε συνεργασία με την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ και τον ΑΣ ΑΡΗΣ, ώστε ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος και όλη η πόλη της Θεσσαλονίκης, να καταλάβουν ότι θα πρέπει να σέβονται, σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτησή τους, τον μεγαλύτερο σε τίτλους και φιλάθλους Σύλλογο στη Βόρεια Ελλάδα.
Τέλος, στην επιστολή, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητάει άμεσα επίσημη συνάντηση με το Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και για το συγκεκριμένο θέμα -μεταξύ άλλων- και του απευθύνει επίσημη πρόσκληση για να παρακολουθήσει από την σουίτα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον κυριακάτικο αγώνα με την Skoda Ξάνθη στο Κλέανθης Βικελίδης».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.