Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Ο Νίκος Νταμπίζας στον ΑΡΗ;


Φαίνετε πως  η συνεχή παρουσία του Νίκου Νταμπίζα στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια του Άρη δεν είναι τυχαία.

 Ο Νταμπίζας ήταν παρών στον αγώνα με την Κέρκυρα και με τον ΟΦΗ, αλλά είδε τους κίτρινους και στην Αθήνα τον αγώνα του Πανιωνίου με τους κίτρινους στη Νέα Σμύρνη,  αλλά και στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο πρώην διεθνής αμυντικός έχει σταματήσει από την ενεργό δράση,  ωστόσο η αγάπη του για το ποδόσφαιρο δε σταμάτησε και αυτό φαίνεται από τη συνεχή παρουσία του στα γήπεδα και συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις του Άρη.


Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Αρη έχει συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νταμπίζα ώστε να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ.
Οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όμως πέρα από τα όποια σημεία αφορούν την τεχνική λειτουργία της κίτρινης ΠΑΕ (έχουν ανταλλάξει απόψεις και ιδέες για την γενικότερη ποδοσφαιρική λειτουργία της ομάδας), δεν μπήκαν σε οικονομικές λεπτομέρειες.

Ο Νταμπίζας από την πλευρά του είναι θετικός, αλλά όλα αυτήν τη στιγμή είναι ρευστά. Δεν παύει,όμως, να ενημερώνεται διαρκώς από τη διοίκηση για τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στον Αρη. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα θα δείξει αν συνεργαστούν.

 

Βασια Γαβριηλ

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.