Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Καταθέτει 600.000 € και παίρνει φορολογική ενημερότητα ο ΠΑΟΚ

Συναγερμός τέλος. Ο ΠΑΟΚ το συντομότερο δυνατό θα έχει στα χέρια του την νέα φορολογική ενημερότητα, ενώ

επίσης ετοιμάζεται να στείλει την εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

Όπως έγινε γνωστό κατά την διάρκεια της χθεσινής (21/8) ημέρας, μετά από απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού οκτώ από τις 16 ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια για το νέο πρωτάθλημα λόγω έλλειψης εγγυητικών επιστολών και φορολογικών ενημεροτήτων. Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ, που μετά την απόφαση έγινε γνωστό πως πρέπει να δοθεί εγγυητική επιστολή, όπως επίσης και να εξασφαλίσει νέα φορολογική ενημερότητα, καθώς η προηγούμενη είχε λήξει.

Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας (22/8) κατατέθηκε εγγυητική επιστολή 600.000 ευρώ στην ΕΕΑ, ενώ παράλληλα στα γραφεία της ΠΑΕ περιμένουν να εκδοθεί η νέα φορολογική ενημερότητα, καθώς τα χρήματα που έπρεπε να δοθούν για την έκδοση της έχουν ήδη κατατεθεί και το μόνο που απομένει είναι τυπικά ζητήματα για να κλείσει οριστικά το θέμα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά το προσεχές Σάββατο (25/8), ενώ οι ομάδες που δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή τους, θα επιβληθεί πρόστιμο, ενώ αν οι οφειλές ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ τότε προβλέπετε από αφαίρεση βαθμών μέχρι και υποβιβασμός.

 

sport2310.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.