Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

«Σημεία και τέρατα στο πόρισμα της επιτροπής διαφάνειας για ΠΑΟΚ»!

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, Λάκη Οικονομίδη, που κάνει λόγο για... σημεία και τέρατα στο πόρισμα της επιτροπής διαφάνειας, εστιάζοντας και στην ευθύνη του Ερασιτέχνη.

Όντας πλέον απλός μέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο κ.Οικονομίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, αναφερόμενος παράλληλα, στους μισθούς 15.000 ευρώ στελεχών του συλλόγου, αλλά και τις προμήθειες σε μάνατζερ 20-22%, όταν το όριο είναι 10%...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Οικονομίδη:

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: «Το ότι η ομάδα βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη είναι αλήθεια. Τα τελευταία 15 χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι σε μια συνεχή αδιαφάνεια, με τους Μπατατούδη, Γούμενο και τις διορισμένες διοικήσεις. Από το 2007 και μετά υπήρξε μια τεράστια συσστράτευση του κόσμου. Μόνο κόσμος υπάρχει στην ομάδα. οι μεγαλομέτοχοι μας έφεραν εδώ. Έχει μεγάλη ευθύνη ο ΑΣ για όλο αυτό».

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ: «Πριν από δύο χρόνια εκλέχθηκε μια επιτροπή διαφάνειας και για την ΠΑΕ και για την ΚΑΕ.. Πληροφορήθηκα ότι έχει βγει ένα πόρισμα. Αυτό το πόρισμα βρίσκεται στα χέρια μου, αλλά δεν θα πω πως. Είμαι μέτοχος στην ΠΑΕ και μέλος 40 χρόνια στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Είχα έννομο δικαίωμα να το έχω και παρότι το ζήτησα δεν μου το έδωσαν, το πήρα από μόνος μου. Είδα σημεία και τέρατα μέσα. Ο ΠΑΟΚ πριν 15 χρόνια δεν ήταν έτσι σε κανένα τμήμα».

Για τα «σημεία και τέρατα» που είπε πως υπάρχουν στο πόρισμα: «Δεν θα πως ποια είναι τα σημεία και τα τέρατα. Θα γίνει μια συνάντηση στις 27 του μηνός και ότι έχω να πω θα το πω εκεί. Πρέπει να σας πω ότι διαβάζοντας ο εισαγγελέας κάποια πράγματα θα μας καλέσει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να ξέρει τι γίνεται. Αυτό διότι αυτός χρηματοδοτεί τα τελευταία 5 χρόνια την ομάδα».

Αναφορικά με τους μισθούς 15.000 ευρώ σε στελέχη: «Υπάρχουν όλα αυτά, όπως και ποσοστά σε μάνατζερ από μεταγραφές που φτάνουν από 20-22%, ενώ το όριο είναι στο 10%.Αν κληθώ ως μάρτυρας, που έχω μάθει πως με έθεσαν, θα πω τι ακριβώς γίνεται».

Όσο για την άποψη κάποιων ότι δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω ορισμένα πράγματα: «Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μικρογραφία της πολιτικοοικονομικής κατάστασης αυτού του τόπου. Δεν θεωρώ το να μη γνωρίζει σήμερα αυτός που χρηματοδοτεί το τι γίνεται ότι είναι σωστό. Αν το πάμε με βάση τη δημόσια εικόνα, θα φτάσουμε σε επίπεδα της ελληνικής πραγματικότητας. Θα φτάσουμε σε κατάσταση διάλυσης αυτού του σωματείου. Αν δεν μαθευτούν αυτά δεν θα έχουμε μέλλον. Θα έπρεπε γιατί το ζητάει ο κόσμος να ξέρει γιατί έχει ματώσει για αυτή την ομάδα. Αυτό το εισπράττω από παντού».http://www.gazzetta.gr/

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.