Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

ΑΡΗΣ:Ελπίδα στα διαρκείας

Παρά τις αισιόδοξες εκτιμήσεις, δεν συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα στην συνάντηση – κάλεσμα των βετεράνων άσων του συλλόγου, παρουσία αρκετών επιφανών Αρειανών, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

 

Μόνη ελπίδα για ρευστό, όπως προέκυψε, είναι οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας που την Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου. Οι μπροστάρηδες της επιτροπής σωτηρίας του Άρη, τη σύσταση της οποίας αποφάσισαν οι Σπυρίδωνας, Ματθαίου, Στεφανίδης, Ζαμπέτας.

Παρόντες στη συνάντηση, μεταξύ δεκάδων άλλων, ήταν οι: Λαμπριάκος, Κατσιαούνης, Α. Γρόλλιος, Ηλιάδης, Δεσύπρης, Τσαρούχας, Βένος, Σπυρίδων, Δράμπης, Κ. Γούναρης, Κούης, Αριστοτελίδης, Π. Ψωμιάδης, Γαβριηλίδης, Καραχάλιος, Μπακούρας, Στεφανίδης, Φουρλίγκας, Μισιρλής, Μπαλής, Ξανθόπουλος, Ιωάννου, εκπρόσωποι από τον Σούπερ 3 Ευόσμου, Ζαμπέτας, Βογιατζής, Σκόρδας, Ματθαίου, Κοκκόρης και Ν. Παπαδόπουλος.

Αρχικά μίλησε ο Γιάννης Βένος ο οποίος επεσήμανε ότι δεν αρμόζει σιγή για έναν Αρειανό σαν τον Αλκέτα Παναγούλια, αντίθετα, ένα πολύ θερμό χειροκρότημα, με το οποίο και σείστηκε η αίθουσα στη μνήμη του. Από εκεί και έπειτα παρουσιάστηκε εκτενώς ένα πλάνο από το Λάμπρο Σκόρδα το οποίο στοχεύει στη σωτηρία του Αρη και προϋποθέτει την προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι παριστάμενοι ότι η επιτροπή οικονομικής ενίσχυσης που συστήθηκε τις τελευταίες μέρες δεν απέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αποδεικνύοντας ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό. Οσο ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα έχει πτωχεύσει, ουσιαστικά, τόσο θα μπαίνουν χρήματα σε προσπάθειες σαν κι αυτή των τελευταίων ημερών. Στη συζήτηση που έγινε τέθηκε στο τραπέζι η επιτακτική ανάγκη να υπάρξει «κούρεμα» και ρύθμιση του χρέους καθώς η κατάσταση σήμερα δεν είναι διαχειρίσιμη.

Εν τέλει, αποφασίστηκε να συσταθεί μια επιτροπή σωτηρίας που να οριστεί ως διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία και θα αναλάβει να παρουσιάσει ένα πλάνο βιωσιμότητας. Πρόκειται για τον Αγγελο Σπυρίδωνα, τον Νικήτα Ματθαίου, τον Παναγιώτη Στεφανίδη, έναν εκπρόσωπο του ΑΣ και τον Αντώνη Ζαμπέτα από την υπάρχουσα διαλυμένη διοίκηση της ΠΑΕ.

Αυτή η πρόταση θα τεθεί ενώπιον των μελών της Λέσχης Φίλων Αρη στη σημερινή διαδικασία στο «Βελλίδειο» προς ψήφιση από το Σώμα.

gazzetta.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.