Το “ξέσπασμα” της συζύγου του Μαουρίσιο : “Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο υποφέραμε”

Το “ξέσπασμα” της συζύγου του Μαουρίσιο : “Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο υποφέραμε”

 

Η σύζυγος του Ζοσέ Μαουρίσιο σε ανάρτηση της αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Βραζιλιάνου απ’ τον Παναθηναϊκο.

 

  

Συγκεκριμένα η σύζυγος του Μαουρίσιο έγραψε:

«Τελείωσε! Το να υποφέρεις δεν είναι αιώνιο! Μετά την καταιγίδα, έρχεται πάντα η ευτυχία. Ο Θεός μας παρείχε, ο Θεός θα μας παρέχει. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο υποφέραμε απ’ τον Ιούνιο, όταν και ενημερωθήκαμε για την αποχώρηση απ’ την προηγούμενη ομάδα. Ήταν επίπονο. Αλλά μας δυνάμωσε! Ως ζευγάρι, ως οικογένεια και θέλουμε να το γνωρίζουν αυτό, όσοι ήταν αληθινά στο πλευρό μας. Όχι ως φυσική παρουσία, αλλά με τα μηνύματα που έστελναν και υπέφεραν μαζί μας!

Σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος. Νέα πόλη, νέο σχολείο για τα παιδιά… Θα κρατήσουμε την Ελληνική μας κουλτούρα! Είμαστε χαρούμενοι για σένα αγάπη μου! Όπως σου έχουμε πει: Όπου κι αν πας, θα πάμε κι εμείς! Ευχαριστώ Θεέ μου για όσα μας ευλόγησες!»

Σε εκείνο το σημείο, η Φερνάντα ευχαρίστησε ονομαστικά ανθρώπους που βοήθησαν την ίδια και τα παιδιά της στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε:

«Πέρα απ’ τους υπέροχους φίλους που έκανα, τους οποίους δεν αναφέρω για να μην ξεχάσω κανέναν… Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη που μας υποδέχτηκες τόσο καλά, που έφερες στον κόσμο την Μαλού (η κόρη του ζευγαριού) και που μας έκανες να ερωτευτούμε! Λέω αντίο με δάκρυα στα μάτια. Ευτυχίας, ευγνωμοσύνης, αλλά και λίγης λύπης επειδή μόνο εγώ ξέρω πόσο παράλογα δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες».