Άρης: Παίρνει τον Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ

Άρης: Παίρνει τον Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο εκλεκτός του Άρη για την θέση του κεντρικού αμυντικού, με τους «κίτρινους» να φτάνουν σε συμφωνία με τον 33χρονο στόπερ - Ίσως και σήμερα Σάββατο (3/10) στη Θεσσαλονίκη


Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό Γιοχάν Μπεναλουάν, ο οποίος αγωνιζόταν στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 33χρονος Γαλλοτυνήσιος στόπερ έχει μακρά θητεία στην Ευρώπη και δεν αποκλείεται ακόμα κι εντός της ημέρας να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Ο Μπεναλουάν κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Σεντ Ετιέν το 2007. Μετά από τρία χρόνια στους «στεφανουά» μετακόμισε στην Ιταλία και την Τσεζένα. Το 2012 ακολούθησε η Πάρμα με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 όταν και αποκτήθηκε από την Αταλάντα.

Το καλοκαίρι του 2015 έναντι οκτώ εκατ. ευρώ έκανε το βήμα στο Νησί με προορισμό την Λέστερ στην οποία βρισκόταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 (με ενδιάμεσο σταθμό ένα εξάμηνο στην Φιορεντίνα). Εκείνη την μεταγραφική περίοδο μετακόμισε στη Νότιγχαμ Φόρεστ όπου βρισκόταν μέχρι και πρόσφατα.

Είναι διεθνής με την Τυνησία, ενώ εκτός από κεντρικός αμυντικός, μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της άμυνας.