Οι ΣΦ ΠΑΟΚ δίνουν ραντεβού στο Μακεδονία Παλλάς εν όψει Κράσνονταρ

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ δίνουν ραντεβού στο Μακεδονία Παλλάς εν όψει Κράσνονταρ

Σήμερα το βράδυ ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League και η αδημονία όλων για τον αγώνα με την Κράσνονταρ έχει… χτυπήσει κόκκινο.

Άπαντες από τον Ιβάν Σαββίδη μέχρι και τους οπαδούς της ομάδας προσπαθούν να ντοπάρουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και να τους βοηθήσουν να πάρουν μια πρόκριση που θα είναι ιστορική. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης στην ομάδα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να γράψουν και πάλι ιστορία. "Σας πιστεύω", τους είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.Οι ΣΦ ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση καλώντας τους οπαδούς του Δικεφάλου να συνοδεύσουν την αποστολή της ομάδας από το Μακεδονία Παλλάς στο γήπεδο της Τούμπας, για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κράσνονταρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ:

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής και υπομονής, έφτασε επιτέλους η ώρα, που η διοργάνωση του Champions League, θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην φάση των ομίλων, τον τεράστιο Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών και ελπίζουμε σύντομα και τον γίγαντα κόσμο του.

Επιθυμία μας είναι για ακόμα μια φορά, να είμαστε εμείς αυτοί που θα οδηγήσουμε την ομάδα από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και από εκεί στα αστέρια. Συνοδεύουμε την ομάδα, συστηνόμαστε στους καινούριους παίκτες της ώστε να καταλάβουν που ήρθαν, και της δίνουμε την απαραίτητη ώθηση για τον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί….

Τετάρτη 30/9/2020.
Τόπος: Macedonia Palace.
Ωρα: 19:26