Θρήνος στον Άρη! Έφυγε από κορωνοϊό ο Θωμάς Αλεξόπουλος

Θρήνος στον Άρη! Έφυγε από κορωνοϊό ο Θωμάς Αλεξόπουλος

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί καθώς έφυγε από την ζωή

 ο Θωμάς Αλεξόπουλος, επί σειρά ετών έφορος στα αναπτυξιακά τμήματα του γυναικείου βόλεϊ.

 

Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του Θωμά Αλεξόπουλου, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον Covid-19.

Ο Θωμάς Αλεξόπουλος διετέλεσε επί σειρά ετών έφορος των αναπτυξιακών τμημάτων του Βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου και διακρινόταν για την ευγένεια και το ήθος του. Η προσφορά του στο σύλλογο ήταν μεγάλη και η οικογένεια του ΑΡΗ θρηνεί την απώλειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Ο Γιάννης Γιαννάκης, τιμ μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, αναφέρθηκε στην απώλεια του Θωμά Αλεξόπουλου, μέσω της παρακάτω ανάρτησής: «Αν κάτι μένει στον επίλογο είναι η εκτίμηση, η αγάπη και ο σεβασμός. Ο Θωμάς Αλεξόπουλος για τον κόσμο, αλλά για εμάς ο Μάκης μας, ήρθε στην ομάδα ως φίλος του κυρίου Γιάννη Ρεντζεπέρη και με τον χαρακτήρα του έγινε φίλος και πολλές φορές ψυχολόγος όλων μας.

Η παρουσία του ουσιαστική και αληθινή και το χαμόγελο του πάντα μας γέμιζε με αισιοδοξία. Η απουσία του σίγουρα θα είναι δύσκολη, αλλά είναι δεδομένο πως πάλι θα βρει έναν τρόπο να μας προσέχει από εκεί ψηλά.

Καλή δύναμη στην οικογένεια του, οι γιοι του είναι σίγουρο πως είναι περήφανοι που είχαν έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο για πατέρα τους. Αντίο φίλε Μάκη».