Μάντζιος: Γνωρίζω καλά τον Άρη, τα πάντα για να πετύχει η ομάδα

Μάντζιος: Γνωρίζω καλά τον Άρη, τα πάντα για να πετύχει η ομάδα

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου,

ο οποίος από χθες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης για το ξεκίνημα του στον πάγκο της ομάδας, το ρόστερ αλλά και τις αλλαγές που θελει ο ίδιος να κάνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επιστροφή του στον Άρη ως προπονητής:

 

«Μετά από 22 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την επιλογή του και την εμπιστοσύνη. Επιστρέφω στον Άρη απο άλλο πόστο, γνωρίζω πολύ καλά τον οργανισμό Άρης και την δυναμική και τις απαιτήσεις. Όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να κερδίσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα φέτος».

Για το παιχνίδι με το Βόλο:

«Σίγουρα ήταν δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις πίσω είτε είναι καλή είτε κακή στιγμή. Πρέπει να προχωράς το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά αντιδράσανε, με το αποτέλεσμα στο Βόλο, κάναμε μια σημαντική νίκη και αυτό θα βοηθήσει να είναι πιο ήρεμη η ομάδα. Κάθε μέρα θα προσπαθούμε να βελτιώσουμε πράγματα που χρειάζεται η ομάδα για να είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι». 

Για το ρόστερ:

 

«Ο Άρης έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, σίγουρα όμως με πέρυσι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και είναι καινούργιοι πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε αλλά θεωρώ ότι η ομάδα έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, ποιοτικό και με την βοήθεια που θα παρέχουμε εμείς θα είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι».

Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που θα θελήσει να αλλάξει:

«Αυτό θα ήθελα να του παρουσιάσω με τη δουλειά και να φαίνεται τις Κυριακές που θα παίζουμε, σίγουρα όμως η ομάδα έχει πράγματα να βελτιώσει και αυτό θα γίνει από σήμερα».

Για τον κόσμο:

«Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Άρη είναι απαιτητικός αλλά είναι και δίκαιος με την εικόνα μας και τη δουλειά μας θα κάνουμε τα πάντα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα αν και λόγο του κορωνοϊού, δεν είναι στο γήπεδο. Αλλά θα δώσουμε τα πάντα για την ομάδα».