Καρυπίδης: Η «σιωπηλή» ανάρτηση στο Instagram(φωτο)

Καρυπίδης: Η «σιωπηλή» ανάρτηση στο Instagram(φωτο)

Συχνά-πυκνά ο Θόδωρος Καρυπίδης προβαίνει σε αναρτήσεις στην σελίδα που διατηρεί στο Instagram,

στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Πότε στην οικογένεια του Άρη, πότε σε άτομα και καταστάσεις έξω από αυτήν.

Σχεδόν πάντα όμως ο κ. Καρυπίδης συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φράση, ένα κείμενο ή μια λεζάντα στην οποία αναφέρει αυτά που θέλει να καταδείξει και να τονίσει.

Αυτή τη φορά, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης ανέβασε μια φωτογραφία από τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε πριν από μερικές εβδομάδες.

Με τη διαφορά ότι σε αυτήν την ανάρτηση δεν υπάρχει κάποιο συνοδευτικό κείμενο που να επεξηγεί τι εννοεί ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων».

Μία εξήγηση είναι πιθανή διαφήμιση στη Nova καθώς σε πρώτο πλάνο στη σχετική φωτογραφία βλέπουμε το μικρόφωνο του συνδρομητικού καναλιού.

Θυμίζουμε ότι η Nova μεταδίδει ζωντανά τα φιλικά προετοιμασίας του Άρη, ανακοίνωσε ότι θα δείξει και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Κόλος, ενώ αν οι «κίτρινοι» περάσουν τους Ουκρανούς τότε θα δείξει και το ματς με τη Ριέκα στην Κροατία.

Πάντως από κάτω τα σχόλια είναι αποθεωτικά, με τον κόσμο του «Θεού του πολέμου» να ζητά από τον μεγαλομέτοχο να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά στην ομάδα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Καρυπίδης

πηγή sportime.gr