ΠΑΟΚ: Ο αντικαταστάτης του Καντουρί

ΠΑΟΚ: Ο αντικαταστάτης του Καντουρί

Τελικά φαίνεται ότι το φλερτ της Κροτόνε με τον Καντουρί

 μπορεί και να προχωρήσει. Τουλάχιστον αυτό διαφαίνεται από τις κινήσεις που κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να βρουν τον αντικαταστάτη του Μαροκινού μέσου άμεσα προκειμένου να μην δημιουργηθεί κενό στο ευρωπαικό παιχνίδι που έχει να δώσει η ομάδα στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήδη οι επιτελείς του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε επαφή με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που έχει τα στοιχεία που θεωρούν ότι απαιτούνται για να σταθεί στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για παίκτη που έχει ομάδα και ο ΠΑΟΚ εφόσον προχωρήσει την περίπτωση του θα τον αποκτήσει αρχικά με συμβόλαιο δανεισμού, στο οποίο θα υπάρχει ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όσο για τον Καντουρί; Όταν ξεκίνησε φημολογία για ενδιαφέρον της Κροτόνε η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα "ζεστός", αλλά φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες το σκέφτεται και προφανώς αρχίζει να πείθεται για τις προοπτικές που του προσφέρει το γεγονός ότι η ιταλική ομάδα τού δίνει ένα εισιτήριο για την επιστροφή του στο Καμπιονάτο.

πηγή sport24.gr