''Καταστροφή στη Θεσσαλονίκη!'', γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ για το  ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας (ΦΩΤΟ)

''Καταστροφή στη Θεσσαλονίκη!'', γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ για το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας (ΦΩΤΟ)

Ο αποκλεισμός της Μπεσίκτας από τον ΠΑΟΚ, σχολιάστηκε με πολύ έντονο τρόπο από το σύνολο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

Οι λέξεις «σοκ» και «καταστροφή» είναι μερικές μόνο από τις… βαριές εκφράσεις, που χρησιμοποίησε ο τουρκικός Τύπος για να περιγράψει το «ναυάγιο» της ομάδας του Γιαλτσίν στην Τούμπα και την οικονομική ζημία της Μπεσίκτας, που ήλπιζε να προχωρήσει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και να βάλει στα ταμεία της δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε κι εδώ: Στην 17η θέση η Ελλάδα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ

Δείτε όσα γράφουν οι Τούρκοι:

FANATIK
«Η Μπεσίκτας κατέρρευσε. 218 εκατομμύρια λίρες έγιναν ατμός. Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και απώλεσε τις ελπίδες της για να συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Έχασε έτσι και τις ελπίδες της για να κερδίσει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ (218 εκατομμύρια τουρκικές λίρες) από την κορυφαία διοργάνωση».

FOTOMAC
«Καταστροφή στη Θεσσαλονίκη!»

CNN TURK
«Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και τις ελπίδες της για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει και απώλεια 25 εκατομμυρίων ευρώ από τη διοργάνωση».

Μπεσίκτας

MILLIYET
«H Μπεσίκτας έχασε».

Μπεσίκτας

ΗURRIYET
«Δεύτερο σοκ από τον ΠΑΟΚ για τη Μπεσίκτας με την απώλεια των 25 εκατομμυρίων ευρώ».

YENISAFAK
«H Μπεσίκτας είπε αντίο στο Champions League μετά την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσει τον δρόμο της στα προκριματικά του Europa League».

Μπεσίκτας

ΗΑΒERTURK
«H εκπρόσωπός μας Μπεσίκτας είπε πικρό αντίο στη διοργάνωση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα μονό παιχνίδι, λόγω των συνθηκών του κορονοϊού, η Μπεσίκτας θα συνεχίσει στο Europa League».

 

 

Πηγή: sportime.gr