Μήνυμα φιλίας του προέδρου της Μπεσίκτας στον Ιβάν Σαββίδη

Μήνυμα φιλίας του προέδρου της Μπεσίκτας στον Ιβάν Σαββίδη

Επιστολή στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, με την οποία

τείνει χείρα φιλίας και τονίζει πως το παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης είναι απλώς και μόνο μια αθλητική αναμέτρηση και όχι μια αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, απέστειλε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέντ Νουρ Τσεμπί.

«Έστειλα επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Του επισήμανα ότι είμαστε γείτονες, το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι αδερφοσύνη. Είμαστε όλοι κάτοικοι αυτού του κόσμου. Είμαι σίγουρος ότι θα μας υποδεχθούν καλά στη Θεσσαλονίκη και εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και να επιστρέψουμε στη Κωνσταντινούπολη νικητές. Είναι μονός αγώνας και είναι εύθραυστη κατάσταση», είπε ο ηγέτης της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι παραινέσεις του Ιβάν Σαββίδη προς στελέχη του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των Τούρκων. 

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, πάντως, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχε διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της Μπεσίκτας ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια προς την ομάδα, υπονοώντας ότι η ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα μπορούσε να είναι εχθρική...