Γιαλτσίν για το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας: «Θα γίνει μεγάλη μάχη»

Γιαλτσίν για το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας: «Θα γίνει μεγάλη μάχη»

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. «Μας λείπουν ποδοσφαιριστές, έχουμε χάσει παίκτες».

 

 
 

Δηλώσεις σε τηλεοπτικό δίκτυο έκανε, ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν για τον αγώνα στον 2ο προκριματικό του Champions League με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι μία δύσκολη κλήρωση, θα μπορούσαμε να είχαμε και πιο εύκολο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, και μία από τις πιο σημαντικές στην Ελλάδα, οπότε θα γίνει μεγάλη μάχη. Η αλήθεια είναι ότι είναι μονός αγώνας, οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Ελπίζω να προκριθούμε!».

«Μας λείπουν ποδοσφαιριστές, έχουμε χάσει παίκτες. Έχουμε ποδοσφαιριστές από δανεισμό. Θα ξεκινήσουμε με τους παίκτες που έχουμε, υπάρχουν και κάποιοι που θα έρθουν στην ομάδα. Το χρειαζόμαστε γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε τόσες απουσίες, αλλά σήμερα δεν μπορούμε να μιλάμε ξεκάθαρα για τις μεταγραφές. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι σε 2 εβδομάδες. Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Ελπίζω ότι θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σε δύο εβδομάδες».
πηγή gazzetta.gr