Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει στην κλήρωση του Champions League

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει στην κλήρωση του Champions League

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να έδωσε εντολή για να πέσει όλο το βάρος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ 

στην προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, παρόλα αυτά οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν εκπρόσωπο στην κλήρωση.

Αυτό βέβαια δεν είναι κάποια… πολιτική του ΠΑΟΚ, αλλά γενικότερη κατεύθυνση από την UEFA. Το social distancing έχει μπει για τα καλά και στην ποδοσφαιρική ζωή και αποφασίστηκε να μην παραστούν εκπρόσωποι ομάδων στις κληρώσεις, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός και συγχρωτισμός. Πόσω μάλλον όταν υπάρχουν και κρούσματα στις ομάδες, όπως έχει συμβεί στον ΠΑΟΚ όπου βρέθηκαν δυο ποδοσφαιριστές θετικοί στον ιό, με τον φόβο να μεγαλώνει.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα περιμένει τη Δευτέρα (10/08) το μεσημέρι να μάθει τα νέα από τη Νιόν της Ελβετίας. Μια εκ των Μπεσίκτας, Ραπίντ Βιέννης και Βικτόρια Πλζεν θα βρεθεί στον δρόμο του, για ένα μονό παιχνίδι του Β’ προκριματικού γύρου του Champions League με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Θυμίζουμε πως η UEFA έχει αποφασίσει σε περίπτωση που κληρωθούν μαζί ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας, να γίνει η αναμέτρηση σε ουδέτερο έδαφος λόγω και των τελευταίων εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ομάδα που θα κληρωθεί σαν γηπεδούχος θα έχει το δικαίωμα για την επιλογή του γηπέδου που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση…

πηγή onsports.gr