Στους αδύνατους ο ΠΑΟΚ!

Στους αδύνατους ο ΠΑΟΚ!

Οριστικά στους ανίσχυρους της κλήρωσης του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League θα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αφού το CAS απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η Τράμπζονσπορ, προκειμένου να της αφαιρεθεί η τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Στην τουρκική ομάδα είχε επιβληθεί ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παραβίαση του Financial Fair Play, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της Τραμπζονσπόρ να προσφύγουν στο CAS για αφαίρεση της τιμωρίας από την UEFA.

H απόφαση του CAS ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο να απορρίπτει την έφεση των Τούρκων, κάτι που σημαίνει ότι την θέση της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, θα πάρει οριστικά η Μπεσίκτας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αφορά και τον ΠΑΟΚ, αφού πλέον ο Δικέφαλος θα βρίσκεται οριστικά στους ανίσχυρους της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, έχοντας ως πιθανούς αντιπάλους την Μπεσίκτας (Τουρκία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) και Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία).

Δείτε παρακάτω την απόφαση του CAS για την Τραμπζονσπορ: