Το PAOK TV ανανεώνεται

Το PAOK TV ανανεώνεται

Με ανάρτησή του, ο New Media Director της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, προανήγγειλε την έλευση του ανανεωμένου PAOK TV.

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, με δηλώσεις του μέσα από το PAOK TV, ο Αρωνιάδης προανήγγειλε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Το PAOK TV χτίζεται από την αρχή και σε λίγες μέρες θα γίνει και η παρουσίαση. Έχουμε λύσει πολλά θέματα και από τη νέα σεζόν θα είναι συμβατό με όλες τις συσκευές μέσω εφαρμογής».

Όλο αυτό το διάστημα, οι επιτελείς του Δικεφάλου δουλεύουν πυρετωδώς στην ανανέωση και εξέλιξη του εγχειρήματος που δημιούργησε νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο. Όπως ανέφερε ο New Media Director του Δικεφάλου, το φετινό καλοκαίρι φαντάζει διαφορετικό για εκείνους, με τα χρονικά περιθώρια να φαντάζουν ιδιαίτερα στενά, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο δημιουργικό άγχος στους Θεσσαλονικείς:

«Η μορφή των διακοπών μας αυτό το καλοκαίρι. Αναπτύσσουμε από την αρχή. Δημιουργούμε νέα χαρακτηριστικά. Παράγουμε αποκλειστικό περιεχόμενο. Ιδρώνουμε από το άγχος. Ξανά».

Αξίζει να τονίσουμε πως δια στόματος του Παναγιώτη Αρωνιάδη έχει ειπωθεί πως άμεσα θα δημοσιοποιηθεί το ντοκιμαντέρ που ετοιμάστηκε ενώ υπάρχουν και συζητήσεις για κανονική ροή προγράμματος.