ΠΑΟΚ: Θα μιλήσει με Σαββίδη ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Θα μιλήσει με Σαββίδη ο Βιεϊρίνια

Μπορεί να επανήλθε στη δημοσιότητα το ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου

για τον Βιεϊρίνια ωστόσο φαίνεται ότι για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχουν επαφές των Αράβων με τον Πορτογάλο αμυντικό.

 

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ λογικά θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα όταν και αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον αρχηγό είναι μάλλον σποραδικές γεγονός που προδικάζει ότι θα απαιτηθεί η παρέμβαση του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου για να προκύψει οριστική λύση.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Και αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες  ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει κλειστό διετές συμβόλαιο με πάγιες αποδοχές στο 1 εκατομμύριο ευρώ και ο ΠΑΟΚ του έχει προτείνει συμβόλαιο ενός χρόνο που θα ανανεωθεί αυτόματα στις 15 συμμετοχές για ένα ακόμη έτος με αποδοχές στις 700 χιλιάδες αλλά με μπόνους που μπορούν να τις φτάσουν και στις 900.

Η απόσταση που υπάρχει στο οικονομικό έχει προκαλέσει τριβές ανάμεσα στις δύο πλευρές στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων οι οποίες μάλιστα προκάλεσαν και παρεξηγήσεις εντός ομάδας τις ημέρες που δεν είχε ακόμη συμφωνηθεί η επέκταση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια μετά τις 30/6 για τους αγώνες των πλέι οφ.

 

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι είναι αναγκαία η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη και η προσωπική επαφή με το Βιεϊρίνια προκειμένου να αρθούν οι παρεξηγήσεις και οι δύο πλευρές να αποφασίσουν αν τελικά θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστικής περίοδο και με ποιους όρους.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Όπως και  με το Βιεϊρίνια το θέμα της ανανέωσης του Μαουρίσιο είναι και αυτό  οικονομικό με την πρόταση του Δικεφάλου να είναι κατά 60% μικρότερη από τα χρήματα που εισέπραττε μέχρι τώρα ο Βραζιλιάνος μέσος. Στην δική του περίπτωση οι οριστικές συζητήσεις θα γίνουν με τον εκπρόσωπο του που και αυτός αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα όσα γράφονται στη Γαλλία για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ του Αντρές Βίλας Μπόας για το Μαουρίσιο αποκτούν ενδιαφέρον αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ίδιος ο  Πορτογάλος τεχνικός είναι αυτός που διαπραγματεύεται τις μεταγραφές της γαλλικής ομάδας και όχι κάποιος τεχνικός διευθυντής.'

πηγή sport24.gr