ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό του Champions League

ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό του Champions League

Δεν είναι ακόμη απόλυτα ξεκάθαρο αν ο ΠΑΟΚ

 μπει ως ισχυρός ή ανίσχυρος στην κλήρωση για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει στο τουρκικό πρωτάθλημα. Εκεί όπου η Μπασακσεχίρ είναι πρωταθλήτρια, η Τραμπζονσπόρ είναι δεύτερη αλλά για την ώρα τιμωρημένη και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και η Σίβασπορ με την Μπεσίκτας παλεύουν για την τρίτη θέση και το εισιτήριο της ομάδας από την Τραπεζούντα αν αυτή δεν δικαιωθεί στο CAS.

 

Η τρίτη  θέση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να προτιμά να την πάρει η Σίβασπορ, που είναι στους 60 βαθμούς και φιλοξενείται από την Γκεζτεπέ την ώρα που η Μπεσίκτας (59 βαθμοί) θα αντιμετωπίσει την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Αν η Σίβασπορ εξασφαλίσει το εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ισχυρούς και οι πιθανοί του αντίπαλοι θα είναι  εκτός από τους Τούρκους η Άλκμααρ από την Ολλανδία και η δεύτερη στο πρωτάθλημα της Κροατίας όπου τη δεύτερη θέση διεκδικούν τρεις ομάδες η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με την Όσιγιεκ που έχουν 62 βαθμούς και συγκρούονται μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική και η Ριέκα που ακολουθεί με 61.

 

Σε περίπτωση που η Μπεσίκτας μπει στα προκριματικά της διοργάνωσης, θα είναι στους ισχυρούς του δεύτερου προκριματικού και ταυτόχρονα πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ, μαζί με την Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία και την Ραπίντ Βιέννης από την Αυστρία.

πηγή sport24.gr