ΠΑΟΚ: "Γιαννούλης: ο εκλεκτός του Κλοντ Πιελ"

ΠΑΟΚ: "Γιαννούλης: ο εκλεκτός του Κλοντ Πιελ"

Eίναι δεδομένο ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης θα αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ 

μετά το τέλος της σεζόν. Ο ακραίος μπακ του Δικεφάλου πρωταγωνιστεί σε πολλά σενάρια. Στην Ιταλία γράφουν για Αταλάντα, ενώ στη Γαλλία επανέρχεται το όνομα του στο ρεπορτάζ της Σεντ Ετιέν.

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι "Στεφανουά" βρίσκονται σε διαδικασία ανανέωσης έχουν ήδη ξεκινήσει να αποκτούν νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

"Μια από τις τέσσερις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Κλοντ Πιελ  είναι αυτή του αριστερού ακραίου αμυντικού.

Για να αντικαταστήσει τον Μιγκέλ Τράουκο ο Κλοντ Πιελ θα ήθελε να ενεργοποιήσει την επαφή που οδηγεί στο Δημήτρη Γιαννούλη που ανήκει στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς για αυτήν η επιλογή υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πιελ και η Σεντ Ετιέν.

Πράγματι, όπως έχει αποκαλύψει η L'Equipe ο Γιαννούλης, τον οποίοι στην Σεντ Ετιέν κοιτούν από πέρυσι είναι πολύ ακριβός  για τους Στεφανουά.

Ο Έλληνας διεθνής θα ικανοποιούσε πολύ τον Κλοντ Πιέλ ωστόσο ο ΠΑΟΚ απαιτεί 5 εκατομμύρια για την παραχώρηση του. Ποσό που κρίνεται μεγάλο για την Σεντ Ετιέν παρά το γεγονός ότι έχει εισπράξει ήδη 8 εκατομμύρια από τις μέχρι τώρα παραχωρήσεις που έχει πραγματοποιήσει.

 

Αυτό που απομένει είναι να φανεί αν η Σεντ Ετιέν βγάλει από το συρτάρι το μπλοκ των επιταγών για να ικανοποιήσει τον προπονητή της", αναφέρει το δημοσίευμα για τον αμυντικό  του ΠΑΟΚ.

"ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Η ΜΟΝΑΚΟ"

Την ώρα πάντως που στην Σεντ Ετιέν αναρωτιούνται αν θα κάνουν την κίνηση για το Γιαννούλη προκειμένου να ικανοποιήσουν τον Κλοντ Πιελ μια άλλη γαλλική ομάδα, η Μονακό παίζει πολύ δυνατά για την απόκτηση του Έλληνα ακραίου αμυντικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον ΠΑΟΚ να μην θέλει να κατέβει πολύ κάτω από τα 10 εκατομμύρια, στα οποία έχει κοστολογήσει τον παίκτη του και την προσφορά των Μονεγάσκων να έχει ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια  ευρώ.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ενημερωμένος για την προσπάθεια που κάνει η Μονακό και θεωρεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την προοπτική της ομάδας από το Πριγκηπάτο.

πηγη sport24.gr