Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ σε άλλη θέση

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ σε άλλη θέση

Με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει ήδη επαφές με τον

Κυριάκο Κυριάκο για την επιστροφή του στο διοικητικό κομμάτι.

Αναμφισβήτητα, ο Δικέφαλος του Βορρά διανύει μία δύσκολη σεζόν και από αγωνιστικής πλευράς και από εξωαγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα  μετά την αφαίρεση των επτά βαθμών με στόχο την δικαίωση, είτε από την επιτροπή εφέσεων στην οποία θα προσφύγει η ΠΑΕ την Δευτέρα, είτε στην άλλη περίπτωση με την προσφυγή στο CAS. Ανεξάρτητα όμως τι θα γίνει φέτος, το ζητούμενο είναι πως θα οργανωθεί σε όλα τα μέτωπα, καλύτερα η ΠΑΕ για την επόμενη σεζόν και το μέλλον γενικότερα.

Μάλιστα, σύμφωνα με αθλητικό δημοσίευμα το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξετάζει την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου. Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικεφάλου από το περασμένο καλοκαίρι έχει αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο στο ΚΙΝΑΛ, το οποίο ωστόσο δεν σχετίζεται με τον αθλητισμό. Βέβαια, όπως προκύπτει από το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί την επιστροφή του αλλά σε άλλο πόστο από αυτό που ήταν επί σειρά ετών στον ΠΑΟΚ. 

Ουσιαστικά, στο στρατηγικό πλάνο που καταστρώνεται επί τάπητος στην Τούμπα, ο Κυριάκος Κυριάκος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως προείπαμε, όχι στον ίδιο τομέα στον οποίο ανδρώθηκε επαγγελματικά και έδειξε τα διαπιστευτήριά του, αλλά σε ένα άλλο, με στόχο να βοηθήσει τον σύλλογο με τις γνώσεις, τις σχέσεις που έχει αναπτύξει και την εμπειρία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος δεν έχει υπάρξει οριστική απόφαση και κάποιο πόρισμα από τις επαφές που ήδη έχουν γίνει, αλλά το πιθανότερο είναι να επανέλθει στην Τούμπα. Ωστόσο, αναμένονται άμεσα σοβαρές εξελίξεις ούτως ώστε να ενταχθεί άμεσα εκ των στελεχών και να δυναμώσει κι άλλο επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ.