«Το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής μου. Τελειώνει το θέμα με τον ΠΑΟΚ»

«Το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής μου. Τελειώνει το θέμα με τον ΠΑΟΚ»

Στην Κροατία παίζουν η Ριέκα με την Όσιγιεκ, δύο από τις πρώην ομάδες του Γιόζιπ Μίσιτς,

ο οποίος με αφορμή αυτό έδωσε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Φυσικά από το μενού δεν έλειψαν αναφορές για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και την αγορά του Μίσιτς από τους ασπρόμαυρους.

“Παρόλο που είχε μια πολύ σεζόν με την Ριέκα το 2017, μπορώ να πω ότι παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής μου αυτή τη σεζόν. Έχω πέντε γκολ, κάτι που δεν συνέβη πριν, και έχω 11 ασίστ. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία που σας προσφέρεται. Όταν παίζεις συνέχεια, τότε η φόρμα σου σιγά σιγά βελτιώνεται”.

Για το ματς της Κυριακής σχολίασε: “Είναι σίγουρα το μεγαλύτερο ντέρμπι τα τελευταία χρόνια. Βάση ποιότητας είμαστε καλύτεροι. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει δύο πόντους παραπάνω, αλλά αυτή τη φορά στην έδρα μας έχουμε το πλεονέκτημα. Όλη η πόλη μιλάει γι΄αυτό. Έχει γίνει sold out και στο γήπεδο θα είναι 35.000 θεατές”.

Για το ματς του πρώτου γύρου και όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη ανέφερε: “Όταν παίξαμε μαζί τους, μας κράτησαν για μία ώρα μέσα στο λεωφορείο. Δεν μας άφησαν να πάμε στον χώρο στάθμευσης δίπλα στο γήπεδο. Τελικα έπρεπε να περπατήσουμε πολύ για να πάμε στα αποδυτήρια”.

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ είπε: “Νομίζω ότι το θέμα θα τελειώσει σε λίγες ημέρες και θα υπογράψω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Αλήθεια, η Θεσσαλονίκη είναι πολύ βολική πόλη για να μείνεις. Βρίσκομαι εδώ με τη συζύγο και τον γιο μου”.