Βέλεθ: «Σπίτι μου για πάντα ο Άρης»

Βέλεθ: «Σπίτι μου για πάντα ο Άρης»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει στους οπαδούς του Άρη και σε όσους μιλούν για επικείμενη μεταγραφή του, ο Φραν Βέλεθ.

 

Ο αμυντικός των «κίτρινων», ξεκαθάρισε ότι θα κάνει το καλύτερο για την οικογένεια του και θα ψάξει για ένα πρότζεκτ που θα ικανοποιεί εκείνον και τα μέλη της.

Ακόμα τόνισε ότι, ο Άρης για εκείνος θα είναι πάντα το σπίτι του και θα ήθελε να πανηγυρίσει κάτι μεγάλο, φορώντας τη φανέλα του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βέλεθ:

 

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα αναφορικά με τα τελευταία δημοσιεύματα για το μέλλον μου. Κανείς εκτός από εμένα και την οικογένειά μου δε θα αποφασίσει πού θα πάω ή αν θα μείνω εδώ που βρίσκομαι.

Πρόκειται για τη δική μου ζωή και πιστεύω ότι δεν έχω κάνει κάποιο λάθος πάνω σ’ αυτό το θέμα. Νομίζω ότι έχω ήδη αποδείξει την αφοσίωσή μου και το πάθος μου για τον Άρη τον 1,5 χρόνο που βρίσκομαι εδώ.

Αν ήρθε η ώρα για μία αλλαγή, αυτό θα γίνει γιατί θέλω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου κι αυτό δε σημαίνει ότι θα επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά θα ψάξω για ένα πρότζεκτ που θα με ενθουσιάσει και θα μου επιτρέψει να περνώ περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου.

Μπορεί να υπάρχουν μέρες που κάνω λάθη, αλλά θα κάνω πάντα το καλύτερο για την ομάδα μου όπως έχω κάνει μέχρι τώρα. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη, αλλά και σωστά. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί η ζωή.

Ήθελα να ξεκαθαρίσω τα παραπάνω για τον Άρη μου, ο οποίος θα είναι πάντα το σπίτι μου και θα ήθελα να περάσω πολλά περισσότερα χρόνια εδώ. Γι’ αυτόν το λόγο ελπίζω να πανηγυρίσω κάτι μεγάλο μ’ αυτήν τη μεγάλη ομάδα».

 

πηγη sportime.gr