«Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Άρη στην έδρα του»

«Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Άρη στην έδρα του»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα,

σε συνέντευξή του στη NOVA, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά:

Για όσα είδε στο Περιστέρι και στον αγώνα Κυπέλλου, Ατρόμητος – Άρης: «Δεν έχω πολλά σχόλια να κάνω. Το να το βλέπεις ‘ζωντανά’ είναι προφανώς καλύτερο από το να το βλέπεις στην τηλεόραση. Έβγαλα κάποια συμπεράσματα, τα πιο σημαντικά από τα οποία θα τα βάλουμε κάτω για να τα δουλέψουμε σήμερα και αύριο, ώστε να βγουν κάποιες ιδέες για το πώς μπορούμε να δυσκολέψουμε την αντίπαλη ομάδα».

Για τον αγώνα με τον Άρη και τη δυσκολία της έδρας: «Σίγουρα είναι μια ομάδα που είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις όταν παίζει στην έδρα της. Έχει ένα κοινό που βοηθάει την ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν είναι μια ομάδα που μπορούμε να μην της δώσουμε σημασία θα έλεγα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς για το οποίο θα πρέπει να παλέψουμε από το 0’ μέχρι το 90’».

Για το ότι ο Άρης, όπως κι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μετά την αλλαγή στην ετχνική ηγεσία έχει βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία και για το αν περιμένει το ματς να πάει στη δύναμη, στις λεπτομέρειες ή σε κάτι άλλο: «Σίγουρα θα είναι ένα ματς στο οποίο θ’ αντιμετωπίσουμε πολύ υψηλή ένταση, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ναι, υπάρχει η πιθανότητα οι λεπτομέρειες να κρίνουν και τον αγώνα».