Η αστυνομία ρώτησε αν υπάρχουν πειθαρχικά μέτρα για Σαββίδη, Μαρινάκη, Καραπαπά και Θεοδωρίδη εν όψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η αστυνομία ρώτησε αν υπάρχουν πειθαρχικά μέτρα για Σαββίδη, Μαρινάκη, Καραπαπά και Θεοδωρίδη εν όψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται για το επικείμενο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που είναι πρόγραμματισμένο για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα με επιστολή της προς την ΕΠΟ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη Σούπερ Λίγκα ρωτάει να μάθει αν υπάρχει διοικητικό ή πειθαρχικό μέτρο για τους Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο Σαββίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά και Σάββα Θεοδωρίδη και αν ναι, αν επηρεάζει την είσοδο τους στο γήπεδο.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Εν όψει της επικείμενης αθλητικής αναμέτρησης μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Με αφορμή και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έλαβαν χώρα κατά την προγενέστερη αθλητική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ΠΑΕ η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018/2019 και τα οποία κατέληξαν στην χρησιμοποίηση ένδικων μέσων από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες διατάχθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας στην ως άνω εκδήλωση, με αποτέλεσμα την ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.

Παρακαλούμε θερμά όπως μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατόν εάν υφίσταται από οποιοδήποτε Διοικητικό ή Πειθαρχικό μέτρο εις βάρος των κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Ιωάννη (Ιβάν) του Ιγνατίου, ΣΑΒΒΙΔΗ Γεώργιου του Ιωάννη (Ιβάν), ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ευάγγελου του Μιλτιάδη, ΚΑΡΑΠΑΠΑ Κωνσταντίνου του Δημητρίου, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Σάββα του Θεοδώρου, που να απαγορεύει την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και σε θετική περίπτωση, ποιες οι συνέπειες της απαγόρευσης όσον αφορά την είσοδό τους ή μη σε αθλητικές εγκαταστάσεις».