Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν θα παρευρεθούν στη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν θα παρευρεθούν στη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Δεν θα παρευρεθούν στη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από την ΚΟ της ΝΔ, οι βουλευτές της ΝΔ της Α και Β Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος να παραστούν στην αυριανή συγκέντρωση που καλεί ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Η στάση τους εκφράστηκε στη Βουλή με την ψήφιση της τροπολογίας και θα εκφραστεί και με τη στήριξη της προσπάθειας εξυγίανσης στο χώρο του ποδοσφαίρου που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός και απαιτεί όλη η φίλαθλη Ελλάδα.
Σιμόπουλος: To κλίμα είναι τεταμένο, κρίναμε ότι δεν πρέπει να πάμε στη συνάντηση

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ο κ. Σιμόπουλος τόνισε ότι με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν θα πάνε στη συνάντηση στο PAOK Sports Arena, την οποία συγκαλεί ο ΑΣ ΠΑΟΚ καθώς το κλίμα είναι τεταμένο.
«Επειδή το κλίμα είναι τεταμένο, κρίναμε ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν πρέπει να πάμε στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο στο PAOK Sports Arena. Αυτό είναι μια συνολική απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Είμαστε ανοιχτοί να γίνει η σύσκεψη με τον ΑΣ ΠΑΟΚ σε οποιονδήποτε άλλο χώρο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Στράτος Σιμόπουλος.

Σημειώνεται ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού Θεσσαλονίκης στο «Παλατάκι» προκειμένου να εκθέσουν τις θέσεις τους για το ζήτημα που έχει προκύψει μετά την κατάθεση της κυβερνητικής τροπολογίας για το ποδόσφαιρο.