Καλαφάτης: Ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι ομάδες δικαιούνται μιας δίκαιης αντιμετώπισης

Καλαφάτης: Ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι ομάδες δικαιούνται μιας δίκαιης αντιμετώπισης

«Ο ΠΑΟΚ, όπως και όλες οι ομάδες δικαιούνται μιας δίκαιης αντιμετώπισης. 

Την ώρα της κρίσης, σ΄αυτή την κατεύθυνση κινήθηκα, επιλέγοντας να δουλέψω και να μην κάνω δημόσια παρέμβαση, παρά το αντίθετο», τόνισε ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Και συμπλήρωσε: Και μιλάω τώρα, σχετικά με τη δίκαιη αντιμετώπιση. Υπήρξε μια νομοθετική πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού. Οι χειρισμοί αναλήφθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες προς την κατεύθυνση της καταλαγής της ενδεχόμενης κοινωνικής αναταραχής που θα μπορούσε να προκληθεί ξεφεύγοντας από τα ποδοσφαιρικά όρια. Γι΄αυτό και έγινε η παρέμβαση με τη νομοθετική πρωτοβουλία. Αυτή ήταν η πρώτη φάση της παρέμβασης του Πρωθυπουργού και συνεχίστηκε με τις χθεσινές εξαγγελίες. Ως Σταύρος Καλαφάτης όλο αυτό το διάστημα δούλεψα στην κατεύθυνση που έχει χαράξει ο Πρωθυπουργός. Να κάνουμε τη φυγή προς τα εμπρός. Προτίμησα να μη μιλήσω και να δουλέψω, σημείωσε ο κ. Καλαφάτης.  

Απαντώντας σε ερώτηση για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο, και την επιθυμία του να μην διωχθούν οι συλληφθέντες, ο κ. Καλαφάτης ανέφερε ότι «τέτοιου χαρακτήρα παραβατικές πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα, μπορεί να είναι και πταίσματα, διώκονται κατόπιν εγκλήσεως. Προσωπικά αποφάσισα να μην ασκήσω μήνυση. Ακριβώς διότι ένιωσα, εκτός των άλλων, ότι εάν υπήρχαν και συλλήψεις σε αυτό το τεταμένο κλίμα θα υπήρχε ακόμη μεγαλύτερη αναταραχή. Άρα, λειτούργησα και πολιτικά.