Κ. Κυριάκος: Έδειξαν πανικό, ερασιτεχνικοί χειρισμοί της κυβέρνησης στο ποδόσφαιρο

Κ. Κυριάκος: Έδειξαν πανικό, ερασιτεχνικοί χειρισμοί της κυβέρνησης στο ποδόσφαιρο

"Έμελλε το ποδόσφαιρο να επιφέρει την πρώτη πραγματικά μεγάλη φθορά

στην εικόνα της κυβέρνησης. Οι χειρισμοί στο θέμα ήταν ερασιτεχνικοί, έδειξαν πανικό, φαινόταν και στο πρόσωπο του κ.Μητσοτάκη χθες στη Βουλή ήταν για πρώτη φορά εκνευρισμένος και αμήχανος", δήλωσε στον FOCUS FM ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος.


Μιλώντας στην εκπομπή "Σχολιάζοντας της επικαιρότητα" με τη Δέσποινα Μποτίτση και το Γιάννη Πηλίδη, αναφερόμενος στον κ.Αυγανάκη, τόνισε, ότι "Έβαλε μπουρλότο στη διαδικασία. Όταν ο πολιτικός υπεύθυνος μίας επιτροπής τη συνθέτει με τρόπο μη νόμιμο, λίγες μέρες πριν βγάλει μία γνωμοδότηση, που προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, πρέπει να απομακρυνθεί".

"Δεν ξέρω την υπόθεση σε βάθος, εγώ ρώτησα ποιός είναι ο νόμος για το τί είναι πολυιδιοκτησία. Αν δύο ξαδέλφια έχουν δύο ομάδες είναι πολυϊδιοκτησία; Η απάντηση ήταν όχι από όλους τους δικηγόρους και όλους τους νομικούς. Πώς είναι πολυϊδιοκτησία όταν δύο ξαδέλφια για παράδειγμα ο ένας έχει μία ομάδα και ο άλλος έχει ξενοδοχεία ή γήπεδα; Αυτό το λογικό κενό δεν μπορώ να καλύψω", συμπλήρωσε ο κ.Κυριάκος.