Μαρούπα (ΕΕΑ): "Ζήτησα επιπλέον στοιχεία από ΠΑΟΚ και Ξάνθη"

Μαρούπα (ΕΕΑ): "Ζήτησα επιπλέον στοιχεία από ΠΑΟΚ και Ξάνθη"

Η ίδια ρώτησε εάν υπήρχε ενδιαφερόμενος από Τουρκία

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΕΕΑ, το Μέλος της Επιτροπής, Ειρήνη Μαρούπα, μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Δυστυχώς δεν ήρθαν τα φυσικά πρόσωπα που προσκαλέσαμε, όπως ο κ. Πανόπουλος, ο κ. Συγγελίδης, ο κ. Πιαλόγλου, ο κ. Καλπαζίδης και ο κ. Σαββίδης, κάτι που δεν είναι και πολύ καλό, αλλά εμφανίστηκαν μόνο δικηγόροι και η έκπληξή μας ήταν μεγάλη όταν είδαμε δυο δικηγόρους από την BELTERA και την DIMERA της Κύπρου, μόνο που, βιάζονταν να… φύγουν και παρά το γεγονός ότι ζητήσαμε και από αυτούς κάποια στοιχεία, μας είπαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για την υπόθεση. Τους κρατήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε και μας είπαν ότι είχαν βγάλει εισιτήρια να πετάξουν το μεσημέρι. Ζητήσαμε κι αυτοί να κάνουν υπόμνημα, αλλά φάνηκε ότι όλοι δεν αντιμετώπισαν σοβαρά την καταγγελία, η οποία είναι στοιχειοθετημένη, δεν είναι αόριστη και πρέπει να απαντηθεί. Εγώ είδα ότι δεν αμφισβητήθηκαν τα χαρτιά από τις Τράπεζες, ούτε προσβλήθηκαν οι φάκελοι που εστάλησαν από ανώνυμους αποστολείς. Την κατάσταση την αντιμετώπισαν χαλαρά, κάτι που με στεναχώρησε προσωπικά. Εγώ έκανα όλες τις ερωτήσεις και περιμένω τις απαντήσεις στα υπομνήματα, γιατί ζήτησα επιπλέον στοιχεία από ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Έχω ζητήσει πάρα πολλά στοιχεία, μέσω υπομνημάτων και εάν είναι ελλιπή, θα εισηγηθώ ανάλογα με όσα έχω στα χέρια μου”.

-“Εκτιμάται και η σιωπή, για να μην αυτοενοχοποιηθεί κάποιος, γιατί η υπόθεση είναι δύσκολη και σοβαρή, υπάρχουν πάρα πολλά νομικά θέματα που πρέπει να εκτιμηθούν και πρέπει να αποδειχθεί ότι δεν ασκείται κυριαρχική επιρροή στην Ξάνθη από τον ιδιοκτήτη της Vialand ή από κάποιο παρένθετο πρόσωπο. Τα έγγραφα που έχουν έρθει έχουν αρχή, μέση και τέλος προς απόδειξη των ισχυρισμών, άρα περιμένουμε τις απαντήσεις’.

-“Ρώτησα εάν η Ξάνθη επρόκειτο να πουληθεί σε Τούρκο υπήκοο, γιατί έχω ακούσει κάτι τέτοιο και έχω ένα δικό μου σκεπτικό γύρω από αυτό το θέμα”!

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.