ΕΕΑ: Εκδικάζεται  η υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης

ΕΕΑ: Εκδικάζεται η υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης

Ξεκίνησε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού περί πολυιδιοκτησίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Η διαδικασία που είχε αναβληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο λόγω αποχής των δικηγόρων, άρχισε λίγο πριν τις 10 το πρωί. Τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούν ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης, Λάμπρος Μπίρδας και την Ξάνθη ο Γιώργος Στράτος. Από πλευράς Ολυμπιακού παρίσταται η γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου και ο δικηγόρος Γιάννη Χατσησαββάογλου. Παρών στη διαδικασία και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Οπως αναμενόταν στις 19 Δεκεμβρίου υπήρξε αναβολή της συνεδρίασης της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης λόγω της αποχής των δικηγόρων. Η συνεδρίαση που ορίστηκε από τότε ήταν για την Παρασκευή 10 Γενάρη και ώρα 10 το πρωί.Η ΕΕΑ από τότε είχε κάνει γνωστό πως δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή και ταυτόχρονα ότι επρόκειτο να δοθούν σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές τα στοιχεία. Τουλάχιστον τα περισσότερα διότι θα προκύψουν και άλλα στην πορεία. Ο Ολυμπιακός από την μεριά του ζήτησε να γίνει η συνεδρίαση το συντομότερο δυνατόν.Ο ΠΑΟΚ επίσης διέρρεε πως ήθελε την εκδίκαση από εκείνη την ημέρα ενώ η Ξάνθη πάτησε πάνω στην αποχή των δικηγόρων. Μάλιστα θα κληθούν και άλλοι για να δώσουν το παρών στην συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου, εκτός δηλαδή από ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ολυμπιακό. Φυσικά μόνο σίγουρο και δεδομένο δεν είναι το να βγει σχετικά άμεσα η απόφαση, όμως από την στιγμή που θα αρχίσει η διαδικασία της εκδίκασης όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Πηγή: gazzetta & metrosport

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.