Γιώργης Σαββίδης: «Τελειώστε τη Μαφία του ποδοσφαίρου»

Γιώργης Σαββίδης: «Τελειώστε τη Μαφία του ποδοσφαίρου»

«Αφήστε παιδιά και γυναίκες έξω από τους βρώμικους σκοπούς σας. Ντροπή σας» έγραψε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού


Ηνέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός αργά το βράδυ της Παρασκευής (3/1), προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιώργη Σαββίδη. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο στην ανάρτησή του για «βρώμικους σκοπούς» ζητώντας από τους «ερυθρόλευκους» να αφήσουν έξω απ' αυτά παιδιά και γυναίκες.

Παράλληλα, ζήτησε «τη διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που μαρτυρούν πρακτικές μαφίας γύρω από το ποδόσφαιρο» κάνοντας αναφορά στον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα, στον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου και στις πιο πρόσφατες επιθέσεις από τραμπούκους στο σπίτι του Αγγελου Ευαγγέλου, όπως επίσης και στα στημένα παιχνίδια. Οσο για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Αρη, έκανε την ευχή «να κερδίσει ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο».

Η ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη στο Instagram ήρθε σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης που έκανε στη διάρκεια της ημέρας αλλά και της επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «η προσπάθεια του ΟΣΦΠ να απαξιώσει ένα πρωτάθλημα που δεν κερδίζει πλέον από τη σέντρα του, χαρακτηρίζοντάς το στημένο, και η ασυλία που απολαμβάνει στην προσπάθειά του αυτή, είναι οι βασικοί λόγοι που οπλίζονται τα χέρια αυτών που διαπράττουν τις εγκληματικές ενέργειες».

Η ανάρτηση Σαββίδη
Αναλυτικά το ποστ του Γιώργη Σαββίδη: «"Στην Ελλάδα δεν αγοράζονται όλοι και όλα". Διαβάζεις την ανακοίνωση και σκέφτεσαι αν πρέπει να τους οικτίρεις ή να τους σιχτιρίσεις. Απαιτούμε χθες σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που μαρτυρούν πρακτικές μαφίας γύρω από το ποδόσφαιρο. Να βρεθούν οι εμπρηστές της οικίας του κ. Μπίκα, άμεση διαλεύκανση των υποθέσεων με τα στημένα, να βρεθούν οι δράστες του ξυλοδαρμού κ. Τζήλου, να βρεθούν οι τραμπούκοι που κάνουν βόλτα έξω από το σπίτι του κ. Ευαγγέλου.

Τελειώστε τη Μαφία του ποδοσφαίρου.

Εγώ προσωπικά είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ σοβαρά με αυτόν τον θίασο.

Ναι ο γιος του Μπίκα εργάζεται στις ακαδημίες μας. Και; Ο γιος του κ. Χάβου δεν εργάζεται σε εσάς, ενώ σαν αντίπαλος σας πέρυσι ήταν η Λαμία και φέτος ο Παναιτωλικός; Σημαίνει κάτι αυτό; Φυσικά και όχι, αφήστε παιδιά και γυναίκες έξω από τους βρώμικους σκοπούς σας. Ντροπή σας.

Υ.Γ. Ας κερδίσει ο καλύτερος αύριο. Ας κερδίσει το ποδόσφαιρο».

sab.png

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.