ΑΣ Αρης: «Προαιρετική η κάρτα φιλάθλου για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

ΑΣ Αρης: «Προαιρετική η κάρτα φιλάθλου για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ερασιτέχνης Αρης εξέδωσε ανακοίνωση για την κάρτα φιλάθλου για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

 Προαιρετική θα είναι η Κάρτα Φιλάθλου του Ερασιτέχνη Αρη για το ντέρμπι της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ.

 Αιτία για την κίνηση αυτή είναι η καθυστέρηση της οριστικοποίησης της τέλεσης της 17ης αγωνιστικής μετά την απόφαση των διαιτητών για άρση της αποχής τους.

Αυτό θα ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και από το επόμενο εντός έδρας ματς θα είναι υποχρεωτική η έκδοσή της.

 Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ Αρης:

 Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι, με δεδομένη την καθυστέρηση αναφορικά με την οριστικοποίηση της τέλεσης του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΡΗ – Π.Α.Ο.Κ., λόγω του θέματος που προέκυψε με τους διαιτητές, η Κάρτα Φιλάθλου είναι προαιρετική για την έκδοση εισιτηρίου, κάτι που ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός, από τη στιγμή που «χάθηκαν» αρκετές μέρες, λόγω της εκκρεμότητας αναφορικά με την τέλεση ή μη της 17ης αγωνιστικής της Super League.

 Η Κάρτα Φιλάθλου είναι προαιρετική μόνο για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. Για τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ, μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν, οι φίλαθλοι πρέπει να την έχουν στην κατοχή τους προκειμένου να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

 Υπενθυμίζεται ότι με την αγορά Κάρτας Φιλάθλου ενισχύεται αποκλειστικά ο Α.Σ. ΑΡΗΣ. Η συγκεκριμένη αγορά αποτελεί μία σημαντική οικονομική ανάσα για τον Ερασιτέχνη, ο οποίος είναι ο θεματοφύλακας του συλλόγου και βοηθά τόσο την Π.Α.Ε., όσο και την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Συνεπώς, καλούμε τους φίλους του συλλόγου να προμηθευτούν την Κάρτα παρά το προαιρετικό της αγοράς της για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.

 Ως εκ τούτου, την Πέμπτη 02/01 και την Παρασκευή 03/01, η Κάρτα Φιλάθλου θα διατίθεται κανονικά, από τις 10:00 έως τις 18:00 από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην Οδό Αλκμήνης 69.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.