Άρης: Ευρεία σύσκεψη για τα μεταγραφικά

Άρης: Ευρεία σύσκεψη για τα μεταγραφικά

Ευρεία μεταγραφική σύσκεψη ετοιμάζουν στον Αρη,

με στόχο να τρέξουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι μεταγραφικές εξελίξεις που αφορούν είτε την ενίσχυση της ομάδας είτε το κομμάτι των αποδεσμεύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή έχει προγραμματιστεί για μετά την Πρωτοχρονιά, με τη συμμετοχή του Άγγελου Χαριστέα, του Μίκαελ Ένινγκ και των συνεργατών του στο τιμ, παρουσία όμως και του επικεφαλής της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη.

Από το αποτέλεσμα της μεταγραφικής σύσκεψης προφανώς θα προκύψουν και οι τελικές αποφάσεις που θα αφορούν το ρόστερ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τεθεί και το θέμα ανανεώσεων, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ περισσότερα από 10 συμβόλαια ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι.

Ενα επίσης θέμα που αναμένεται να “πέσει” στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ της διοίκησης και των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος αφορά στο ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστή, εφόσον φυσική προκύψει πρόταση. Στο κομμάτι αυτό η στάση του Αρη είναι γνωστή εδώ και καιρό. Έχει την διάθεση να συζητήσει περί πώλησης μόνο όμως αν η όποια πρόταση έρθει τον ικανοποιεί οικονομικά.

πηγή metrosport.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.