Επίσκεψη  Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ (BINTEO)

Επίσκεψη Σαββίδη στο ΑΧΕΠΑ (BINTEO)

Η οικονομική ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Πτέρυγας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ τα τελευταία χρόνια φέρει την υπογραφή του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα στα έξι χρόνια που ο Ιβάν Σαββίδης στηρίζει την Παιδοογκολογική Πτέρυγα, έχει συμβάλει στην αγορά μηχανημάτων, ενώ έχει καλύψει τους μισθούς για την εργασία 14 ιατρών που εργάζονταν κι εργάζονται στην Πτέρυγα προκειμένου να φροντίζουν τα περισσότερα 200 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ.

Κατά την επίσκεψη του, ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι: «Καταρχήν δεν συνηθίζω να ελέγχω τις δουλειές που κάνω. Ο Θεός ελέγχει τη συνείδηση μας. Απλά ήθελα να δω τι δουλειά γίνεται σε αυτή την κατεύθυνση. Έχω πει, ότι έχω μεγάλη συναισθηματική φόρτιση όσον αφορά σε αυτή την κλινική. Εγώ θα επενδύσω χρήματα εδώ. Η ομάδα των γιατρών έχει δείξει ότι εδώ και πρέπει και μπορείς να επενδύσεις. Εδώ οι γιατροί επιστρέφουν τον κόσμο στην κανονικότητα της ζωής».

Πρόσθεσε πως: «Εγώ ήξερα από μικρός αυτή τη διαδικασία. Όταν μπορούσα να έχω την καλύτερη συμβουλή από τους καλύτερους γιατρούς για τη μητέρα μου, ήθελα να γίνει κάτι για να μπορέσει να ακούσει έστω και για μία ημέρα. Αλλά τότε ήταν αργά. Αν γίνονταν εγκαίρως όλα θα το διορθώναμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τώρα αυτά τα παιδιά μπορούν εγκαίρως να το κάνουν. Θα μεγαλώσουν σαν κανονικά μέλη της κοινωνίας».

Ένα μήνυμα για τα Χριστούγεννα: «Εύχομαι όλοι να μπορούμε να ακούμε».

Από την πλευρά του ο διευθυντής της ΩΡΛ κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδης, σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη για τη γενναιόδωρη βοήθεια. Τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο. Να είναι αυτό κίνητρο και για άλλους αρωγούς στην προσπάθεια μας. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν κι αυτό προσωπικά με αγγίζει πάρα πολύ».

Συμπλήρωσε με ένα ρητό πως: «Η Ρωμανία κι αν ’πέρασεν ανθεί και φέρει κι άλλο», με τον Ιβάν Σαββίδη να απαντάει πως: «Θα έχετε ότι χρειαστείτε!».

 

Πηγή: sdna.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.