Δάρρας: "Δεν δώσαμε εισιτήρια στις 4 μεγάλες ομάδες, ούτε και στον ΠΑΟΚ"

Δάρρας: "Δεν δώσαμε εισιτήρια στις 4 μεγάλες ομάδες, ούτε και στον ΠΑΟΚ"

Ενόψει του αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ

, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρρας, μίλησε στον Focus Fm και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Δεν δίνουμε εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, αφού πήραμε απόφαση να μην δώσουμε στις 4 μεγάλες ομάδες, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τώρα τον ΠΑΟΚ, στον οποίο δεν θα δώσουμε εισιτήρια, ούτε θα μπορέσουν να μπουν οι φίλαθλοί του στο γήπεδο, δεν μπορούν να τους βοηθήσουν ούτε οι δικοί μας φίλαθλοι, γιατί στο γήπεδο θα μπουν μόνο συγκεκριμένοι φίλαθλοι”.

-“Τον Άρη δεν τον έβαλα στις 4 μεγάλες ομάδες, γιατί δεν μιλάω με ιστορικά κριτήρια, μιλάω με αγωνιστικά και με πιθανότητα μετακίνησης χιλιάδων φιλάθλων στην έδρα μας”.

-“Ο Πανιώνιος αντιπαραθέτει την έδρα και την ψυχή στους μεγάλους, αυτό κάναμε και με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο κόψαμε βαθμούς, αυτό θα κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ, δεν θα παραδοθούμε αμαχητί, θα παλέψουμε για θετικό αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη θα κάνει πάντα ζημιές και φυσικά όταν ξεκινάς προγραμματισμό, δεν βάζεις αυτές τις μεγάλες ομάδες στις υποψήφιες να τις κερδίσεις, άρα όποιο θετικό αποτέλεσμα έρχεται, είναι στα συν. Ειδικά όταν ξεκινάς με μείον βαθμούς, είναι πολύ σημαντική η βοήθεια αυτή”.

-“Ο Δάρρας ήταν πάνω από 10 χρόνια γιατρός του Ολυμπιακού, αμισθί, είναι με τον Δάρρα και όχι με τον Μαρινάκη ή τον Κόκκαλη. Εάν αποτύχει ο Πανιώνιος, εγώ θα την πληρώσω και δεν περιμένω να με βοηθήσει κανένας, γιατί είμαι μέτοχος και πρόεδρος”.

-“Το VAR είναι καλή περίπτωση, το περιμέναμε όλοι, αλλά φάνηκε ότι δεν ήμασταν 100% έτοιμοι να το χρησιμοποιήσουμε σωστά. έπρεπε να είμαστε 100& και μετά να το βάλουμε να λειτουργήσει, πρέπει να βελτιωθεί, γίνουν σεμινάρια σε όσους χρησιμοποιούν το VAR, για να φέρουν σωστά αποτελέσματα”.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.