Τα παιχνίδια που θα λείψει ο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ

Τα παιχνίδια που θα λείψει ο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ

ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του θα μείνει ο Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο φιλικό με την Δόξα Δράμας.

Ο Λέο Ζαμπά απέφυγε τα χειρότερα και την ζημιά στους συνδέσμους αλλά θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες λόγω ρήξης έσω μηνίσκου.

Με βάση το διάστημα της απουσίας του και αν επανέλθει σε περίπου δυο μήνες, τότε θα χάσει οκτώ παιχνίδια. Συγκεκριμένα ο Ζαμπά δεν θα αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με ΑΕΛ (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Ξάνθη (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Πανιώνιο (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Άρη (εκτός) και ΑΕΚ (εντός).

 
 

Την ίδια ώρα, υπάρχει και το χειρότερο σενάριο, δηλαδή να μείνει εκτός για τρεις μήνες, τότε αυτό θα σημαίνει πως θα χάσει και τις αναμετρήσεις με Λαμία (εκτός), Βόλο (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και ΟΦΗ (εντός).

Αναμφίβολα, ο Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια μεγάλη μάχη ώστε να επιστρέψει στο 100% της αγωνιστικής ετοιμότητας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μπορεί τα παραπάνω παιχνίδια να μην έχουν οριστεί, ωστόσο υπάρχει μια εικόνα για το πότε θα πραγματοποιηθούν.

πηγή sdna.gr