Άρης: Κλειστή η θύρα των φιλοξενούμενων στη Νέα Σμύρνη- Τι αναφέρει η  SUPER 3

Άρης: Κλειστή η θύρα των φιλοξενούμενων στη Νέα Σμύρνη- Τι αναφέρει η SUPER 3

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο,

οδήγησε την ΠΑΕ στην απόφαση ανάκλησης της αρχικής απόφασής της για την παραχώρηση εισιτηρίων στον Άρη, ενώ θα είναι κλειστή και η θύρα των φιλοξενούμενων. 

Η απόφαση ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Πανιώνιος η οποία αρχικά είχε εκδηλώσει την πρόθεση παραχώρησης εισιτηρίων στην ΠΑΕ Άρης, στη συνέχεια όμως έλαβε υπόψη το ενδεχόμενο αντιδράσεων από τους οπαδούς της, δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Ως εκ τούτου, η Θύρα 1 του γηπέδου θα είναι κλειστή, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, ούτε θα είναι ανοιχτά τα εκδοτήρια έξω από αυτή. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του Άρη που θα βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα πρέπει να πάνε σε άλλη θύρα.

Η ανακοίνωση των οπαδών

Μετά την απόφαση της ΠΑΕ Πανιώνιος να κλείσει τη θύρα των φιλοξενούμενων και τις επαφές του Θόδωρου Καρυπίδη με την ηγεσία του αθλητισμού αλλά και της Superleague 1, ο SUPER 3 ξεκαθάρισε τη θέση του.  «Εφόσον επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση ξεκινάμε νόμιμα μεμονωμένα από την Θεσσαλονίκη.Χαραμίζοντας τον χρόνο μας και τα όποια έξοδα καλύπτοντας 500 χιλιόμετρα για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Θέλετε να μας κάνετε παράνομους στα διόδια της Κατερίνης γιατί ο Πανιώνιος Παρασκευή μεσημέρι αποφάσισε να μην ανοίξει κερκίδα, στα διόδια της Λάρισας η αστυνομία θα μας βαφτίσει υποψήφιους εγκληματίες που κατεβαίνουν να δημιουργήσουν πρόβλημα γιατί δεν θέλει την παρουσία μας στην Ν. Σμύρνη , στην Λαμία έχουμε καταντήσει τελείως παράνομοι επειδή αποφάσισε ο Πανιώνιος να κλείσει το εκδοτήριο και μπαίνοντας στην Αθήνα έχουμε καταντήσει τα εξιλαστήρια θύματα που ο καθένας θα τα βαφτίσει όπως θέλει για να εξυπηρετήσει όποιο συμφέρον έχει γύρο από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

 
 
 

Αποφασίστε τελικά σε αυτό το σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο ΠΑΕ , υπουργεία , λίγκες και αστυνομία πως θέλετε όλοι μαζί να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας βαφτίζοντας τον φίλαθλο και τον οπαδό σαν υποψήφιο Μ@@ΚΑ.

Περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα μια υπεύθυνη απάντηση από όλους εσάς.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@ΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ να διασχίσει την μισή Ελλάδα για να δει την ομάδα του χαραμίζοντας όσα λεφτά έχει στο παντελόνι του καταλήγοντας στο τέλος σαν εγκληματίας σε ένα τμήμα.

Against modern football».

 

πηγή gazzetta.gr