Γ. Παπαϊωάννου: Επιτροπή πρέπει να αξιολογήσει την πρόταση του ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο

Γ. Παπαϊωάννου: Επιτροπή πρέπει να αξιολογήσει την πρόταση του ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena μίλησε ο πρώην πρόεδρος της διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου,

Γιάννης Παπαϊωάννου, για την επιθυμία του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στο εν λόγω γήπεδο, τους επόμενους μήνες και μέχρι να χτιστεί η Νέα Τούμπα.

Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ πρέπει να εξεταστεί και στη συνέχεια να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. «Είχα τη χαρά και την τύχη να είμαι Πρόεδρος της διοίκησης του Καυτανζογλείου, την εποχή των μνημονίων. Τα έσοδα ήταν περιορισμένα δηλαδή, υπήρχαν και προβλήματα με τον Ηρακλή. Είχαμε φιλοξενήσει όλον τον κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό, είχαμε φιλοξενήσει ανθρώπους του στίβου γύρω και μέσα στο Στάδιο. Το Καυτανζόγλειο είναι κάτι περισσότερο από ένα γήπεδο. Πρέπει να εξοπλιστεί με ότι χρειάζεται δηλαδή.

Πρέπει να έρθει μια καινούρια επιτροπή και να αξιολογήσει την πρόταση του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Υπάρχει νόμος που προβλέπει πόσο θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ για να παίξει εκεί. Μπορεί να βγει πάνω από 2.000.000 ευρώ το χρόνο, οπότε η διοίκηση του Καυτανζογλείου πρέπει να μεριμνήσει για να κάνει το χώρο εξαιρετικό, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις να παίζει εκεί ο ΠΑΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην εποχή κατά την οποία ο ίδιος βρισκόταν στη διαχείριση του σταδίου, ο κ. Παπαϊωάννου ανέφερε:  «Όταν είχαμε αναλάβει, ο Ηρακλής έπαιζε στη Δ’ Εθνική. Για να βρεθεί λύση, πρέπει η επιτροπή να δημιουργήσει όλες τις υποδομές του Σταδίου. Πρέπει να υπάρχουν χώροι, που θα ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, σε Ευρώπη και Ελλάδα. Δεν είναι τόσο απλό αυτό. Πριν λίγα χρόνια, το Καυτανζόγλειο, δεν μπορούσε να συντηρήσει τον χλοοτάπητα. Ο ΠΑΟΚ δεν κόλλησε στα δύσκολα, δεν νομίζω να κολλήσει σε αυτά.

Το προσωπικό έχει μειωθεί πολύ στο γήπεδο. Θα χρειαστεί και επιπλέον προσωπικό για να γίνουν αυτά που γίνονται. Δεν υπερβαίνουν τα 10 άτομα, το προσωπικό του Σταδίου. Υπολειτουργεί αυτή τη στιγμή. Οι φύλακες είναι λιγότεροι για παράδειγμα. Πρέπει να προνοηθεί κι αυτό. Ή ο ΠΑΟΚ θα αναλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της λειτουργίας ή η διοίκηση πρέπει να μεριμνήσει για να διορθωθούν αυτά».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.