Ιλια Ιβιτς: «Αυτό είναι το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ»

Ιλια Ιβιτς: «Αυτό είναι το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ»

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς,

είχε μια συζήτηση με δημοσιογράφους που καλύπτουν την επικαιρότητα της Ένωσης.

Ο Σέρβος αναφέρθηκε τόσο στη συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και στις μεταγραφικές αναγκαιότητες των «κιτρινόμαυρων» ενώ σημείωσε και το πλεονέκτημα που πιστεύει πως έχει οπ ΠΑΟΚ έναντι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Αρχικά, τόνισε πως η ΑΕΚ δεν πετάει λευκή πετσέτα και πως είναι πολύ σημαντικό να παίρνει νίκες για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους με στόχο να στεφθεί πρωταθλήτρια. 


Από εκεί και πέρα, ο Ίβιτς αναφέρθηκε στο υπάρχον ρόστερ, λέγοντας πως «όλοι αξιολογούνται. Και δεν είναι μόνο οι καινούριοι παίκτες. Απ’ όλους περιμένουμε να δείξουν πράγματα».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, ενώ εκθείασε τον Νέλσον Ολιβέιρα, τονίζοντας: «Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα, λόγω του τραυματισμού».

Τέλος, αναφορικά με την δυναμική του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ο Ίβιτς τόνισε πως το προτέρημα των «ερυθρολεύκων» είναι πως έχουν ίδιο προπονητή εδώ και δυο χρόνια ενώ το αντίστοιχο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι πως διαθέτει έναν αγωνιστικό βασικό κορμό τριετίας. «Ούτε εμένα μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές. Δεν είναι καλό για την ομάδα», σχολίασε. πηγη metrosport.gr