Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ένινγκ

Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Ένινγκ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται το προσεχές Σάββατο ο Μίκαελ Ένινγκ, όπου θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων».

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση προπονητή για τον Άρη. Ο Μίκαελ Ένινγκ, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (12/10) προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Γερμανός είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, έχοντας μιλήσει με τον Άγγελο Χαριστέα. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό και δεν αποκλείεται η συνάντηση του Σαββάτου να οριστικοποιήσει την συμφωνία του Άρη με τον Ένινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο 53χρονος προπονητής είχε βρεθεί και πρόσφατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου είχε συζητήσει με τους Θόδωρο Καρυπίδης και Άγγελο Χαριστέα, ωστόσο τα θετικά αποτελέσματα που είχε αποσπάσει ο Άρης με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο του έβαλαν... στοπ στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Πλέον όμως μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με ΑΕΛ και Ολυμπιακό έφεραν και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Γερμανού τεχνικού με την συνάντηση του Σαββάτου να αναμένεται καταλυτική για την εξέλιξη της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Μάλιστα ο Απόστολος Τερζής αναμένεται να παραμείνει στο τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων», έχοντας έναν πιο βοηθητικό ρόλο και με στόχο να βοηθήσει τον Ένινγκ να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.