ΠΑΟΚ για τα 20 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: ''Δεν πέρασε στιγμή που να μην είστε δίπλα μας''

ΠΑΟΚ για τα 20 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη: ''Δεν πέρασε στιγμή που να μην είστε δίπλα μας''

«Ο χρόνος δεν προσπερνά, σταματά…». Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή σήμερα, την συμπλήρωση 20 ετών από το δυστύχημα των Τεμπών, όπου έξι φίλαθλοι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης έχασαν την ζωή τους.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το ετήσιο μνημόσυνο είναι προγραμματισμένο για αύριο (Σάββατο 5/10) στο μνημείο που έχει στηθεί στο σημείο του δυστυχήματος και αναμένεται -όπως και κάθε χρόνο- πλήθος οπαδών, αθλητών και παραγόντων του συλλόγου.

Αναλυτικά, η δημοσίευση του ΠΑΟΚ:
«Πέρασαν 20 χρόνια. 20 χρόνια. Δεν πέρασε στιγμή, όμως, που να μην είστε δίπλα μας, να μην μας βλέπετε από εκεί ψηλά, να μην πονάτε στα δύσκολα, να μην κλαίτε στις χαρές. Δεν πέρασε στιγμή που να μην αποτελείτε κινητήριο δύναμη για όλους μας. Που να μην θέλουμε να νιώθετε περήφανοι.Δεν θα περάσει στιγμή που να μην σας μνημονεύουμε. Στους φίλους, στον διπλανό μας στην κερκίδα, στα παιδιά μας για να μάθουν κι εκείνα την ιστορία σας. Για τα έξι αετόπουλα που "έφυγαν", άλλα είναι εδώ μαζί μας. Για πάντα. Γιατί, τι είναι 20 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα; Αδέρφια ζείτε. Εσείς μας οδηγείτε... #PAOKfamily»